Vodafone fiber müşterileri için upload hızını artırdı - Haberler - indir.com

Vodafone fiber müşterileri için upload hızını artırdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-29 17:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Korona virüs salgını nedeniyle zaruri bir durum olmadığı süre evlerimizden çıkmamamız gereken şu günlerde şirket kullanıcılarını memnun etmek adına çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu şirketlerden bir tanesi de Vodafone'dur. Vodafone, fiber ev interneti kullanıcılarının yüklenme hızını 4 katına çıkardıklarının bilgisini verdi. Evde kalmak zorunda kaldığımız şu günlerde internet neredeyse kurtarıcımız oldu. Bu nedenle Vodafone'un internet hızını artırması oldukça iyi bir haberdir. Yeni tip korona virüs, açıklanan resmi rakamlara göre dünya genelinde 3 milyondan fazla kişiye bulaştı ve 210 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Oldukça hızlı bir şekilde yayılan bu virüsün daha da fazla kişiye bulaşmaması için insanların gerekli olmadığı sürece evden çıkmamaları gerekiyor. 

Korona virüsün bulaşmasının çok kolay olması nedeniyle önlem almak sebebiyle evlere kapanmak zorunda kalınan şu günlerde bazı şirketler çeşitli kampanyalar başlattı. Daha önce bazı internet servis sağlayıcıları, internet yükleme hızlarını artırarak kampanya başlatan şirketler arasına girmeyi başarmıştı. Bu şirketlerden bir tanesi de Vodafone oldu.

Honor avantajlı fiyatlarla Vodafone'a geldiHonor avantajlı fiyatlarla Vodafone'a geldi

Vodafone, veri yükleme hızını 4 katına çıkardı

Şirket, yayınlamış olduğu açıklamada koronavirüsle mücadele sürecinde müşterilerinin hayatını daha da kolaylaştırmak için çeşitli hizmetler sunmaya devam ettiklerini aktarırken "Evde Kal" çağrısına kulak veren müşteriler için kaliteli be verimli internet deneyimi sunacak olan yeni bri kampanya başlattığının bilgisini verdi. Vodafone yeni yaptığı kampanya kapsamında halihazırda var olan ve yeni gelecek fiber ev interneti müşterilerinin veri yükleme hızını 4 katına çıkardı. Bu sayede YouTube gibi çeşitli sosyal medya platformlarına video yüklenirken, online oyun oynarken, dosya aktarımı yaparken, canlı yayın gerçekleştirirken ya da görüntülü görüşme yapan Vodafone kullanıcıları veri yükleme süresi konusunda kusursuz bir deneyim yaşayacak. Bu kampanya kapsamında şirket, müşterilerinin kullandıkları altyapılara göre kademeli olarak güncellemeleri yapmaya odaklandı. Kullanıcılar, artırılan bu veri yükleme hızından bir Haziran tarihine kadar sorunsuz bir şekilde faydalanabilecekler. 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şirketin yeni kampanyasıyla ilgili olarak şunları söyledi; "İçinde bulunduğumuz olağanüstü dönemde ülkece alınan tedbirlere uymamız ve evlerimizde kalmamız büyük önem taşıyor. Bu dönemde günlerini evde geçiren müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak üzere yeni bir kampanya başlattık. Kampanya kapsamında, mevcut ve yeni gelecek fiber ev interneti müşterilerimizin veri yükleme hızlarını ücretsiz olarak 4 katına çıkarıyoruz. Böylece evden çalışan, uzaktan eğitim gören, online oyun oynayan ya da internete video yükleyen müşterilerimize daha kaliteli ve verimli bir ev interneti deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak önce dijital düşünerek herkes için çözüm olacak bir dijital gelecek için çalışmaya devam edeceğiz."


Turkcell, Vodafone, Türk Telekom gizli numara açma ve kapatma işlemleri nasıl yapılır?Turkcell, Vodafone, Türk Telekom gizli numara açma ve kapatma işlemleri nasıl yapılır?
Vodafone operatör adı #EvdeKal olarak değiştiVodafone operatör adı #EvdeKal olarak değişti
Vodafone operatör adını Vodafone operatör adını " #HayatEveSığar" olarak değiştirdi

PAYLAŞ