VLC bugün itibari ile 3 milyar indirmeye ulaşacak! - Haberler - indir.com

VLC bugün itibari ile 3 milyar indirmeye ulaşacak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 16:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Kısa bir süre sonra 3 milyar indirilmeye ulaşması beklenen VLC, bunu kutlamak amacıyla kullanıcılarına yeni özellikler sunacaklarını duyurdu.

Özgür bir video oynatma yazılımı olan VLC, kullanıcılarından ek hiçbir şey beklemeden, birçok dosya türünü oynatmasıyla biliniyor. Bu özelliği ile de dikkat çekiyor. VideoLAN olarak da bilinen VLC media player basit bir arayüze sahip. Neredeyse her ses ve video kaydını, kullanıcılarını uğraştırmadan açması ile dünya genelinde oldukça popüler olan VLC cephesinde oldukça güzel gelişmeler yaşandı. Popülerliğini, ulaştığı indirilme sayısıyla da kanıtlayan VLC, kısa bir süre sonra indirilme sayısında 3 milyarı bulacak gibi görünüyor. VLC media player, 3 milyar kullanıcı sayısına ulaşmasının ardından, kullanıcılarını 2019 yılı içerisinde birçok yeni özellikle buluşturmayı planlıyor.

VLC media player, 2 milyar 995 milyon indirilmeyi geçmiş durumda

Dünyanın en popüler oynatıcılarından biri olarak kabul edilen VLC media player’a dair, Variety tarafından birtakım bilgiler aktarıldı. Aktarılan bu bilgilere göre, VideoLAN geliştirici ekibi medya oynatıcının indirilme sayısının, gün içerisinde 3 milyara ulaşmasını bekliyor. Verilen bilgilere bakılırsa, 3 milyar indirmenin %25’lik kısmı, mobil cihazlar tarafından oluşturuluyor. VideoLAN ekibi, medya oynatıcılarının 3 milyar indirilmeye ulaşmasından sonra, bunu kullanıcılarına sunacakları yeni özelliklerle birlikte kutlamaya hazırlanıyor. VLC Media Player’ın bu anlamda kendisi adına önemli bir noktaya ulaştığını söylemek mümkün.

Birbirinden İlginç Teknolojik Ürünler CES 2019'da Tanıtıldı

VideoLAN ekibinin,  3 milyar indirilmeye ulaşmasının ardından, kullanıcılarına 2019 yılı içinde AirPlay desteğini sunacağı açıklandı. Böylece, Android kullanıcıları AirPla desteği ile Apple TV’de video açabilme imkanına sahip olacaklar. Bir diğer 2019 hedefi, 2 boyutlu videoların izlenebileceği bir VR modu olacak. VLC media Player’ın bugün içerisinde 3 milyar indirilme barajını geçip geçmeyeceği merakla bekleniyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ