Video düzenlemenize yardımcı olacak en iyi online platformlar - Haberler - indir.com

Video düzenlemenize yardımcı olacak en iyi online platformlar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-02 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Videolarınız üzerinde çeşitli düzenlemeler yapmak için çeşitli uygulamalara ihtiyaç duyarsınız. En iyi çevrimiçi video düzenleme uygulamaları hakkında listemizden bilgi alabilirsiniz. Listede yer alan uygulamalar kullanım bakımından son derece kolaylıklar sağladığı gibi aynı zamanda kaliteli bir şekilde işlemlerinizi tamamlamanızı sağlar. Geçtiğimiz yıllarda adeta son derece popüler olan bu uygulamalar, 2020 yılında da çevrimiçi video düzenlemek için de en fazla tercih edilen uygulamalar arasında yer alıyor. Listemizde yer verdiğimiz bu uygulamaların ücretsiz olmaları, üyelik ve indirme gibi zorunluluklarının bulunmaması da, bu uygulamaların en güzel özellikleri arasında bulunuyor.

En iyi çevrimiçi video düzenleme uygulamaları 2020

Online Video Cutter

Online Video Cutter uygulaması, farklı dosya türleri ile beraber işlem yapmanıza imkan verirken aynı zamanda, uygulamayı kullanarak videolarınızın formatını değiştirebilir, kırma ve döndürme işlemleri yapabilir ve aynı zamanda kaliteli sonuçlar elde edebilirsiniz. Uygulama en fazla 500 MB büyüklüğüne kadar olan videoları düzenlemenize izin verir. Adobe Flash gereğinin olmaması da ücretsiz olmasıyla birlikte gizliliğe önem verdiğini gösteriyor.

Rotate My Video

Sahip olduğunuz videoları sosyal medya platformlarına göre ayarlamak isterseniz en iyi çevrimiçi video düzenleme uygulamaları arasında yer alan RotateMy Video ile videolarınızı yatay ve dikey formatta değiştirebilirsiniz. Diğer bir ayndan ise söz konusu videonun en boy oranı üzerinde değişiklikler yapabilir, videolar üzerinde basit çeşitli uygulamalarda yapabilirsiniz. 

Compresssify

Oldukça yüksek boyutlarından dolayı kullanamadığınız videoların boyutlarını küçültmeniz gerekebilir. Kaliteden ödün vermeden videoların boyutlarını düşürmeyi yarayan Compresssify adlı uygulama, bu sayede video boyutu sınırlaması bulunan sosyal platformlara videolarınızı yüklemeniz için size kolaylık sağlar. Uygulama birçok dosya formatını destekler. Bu sayede de videolarınızda farklı düzenlemelere de imkan verilir. 

Video Louder

Videolar üzerinde ses ayarlamaları yapmak için son derece kaliteli bir seçenek olan Video Louder, video formatının yanı sıra aynı zamanda video boyutunda değişiklik yapılmasını da sağlamaktadır. XVID, MP4, MPEG ve AVI uzantılı dosyaların düzenlenmesine fırsat veren uygulamanın en kötü yanı 500 MB’a kadar izin vermesidir. Kullanım açısından son derece basit ara yüzü sayesinde kolay bir kullanım sunan VideoLouder, işleminiz tamamlandıktan kısa bir süre sonra videonuzu sunucusundan silerek kullanıcı gizliliğine önem veren uygulamalarda biridir. Uygulama ile beraber videolarınızın ses kalitesi üzerinde başarılı değişiklikler yapabilir daha kaliteli bir kullanım elde edebilirsiniz. 

Kapwing

Video URL’si ya da bilgisayardan videoyu yükleyerek düzenleme yapabileceğiniz Kapwing sayesinde, videonuzun formatını değiştirebilir ya da yüklemek istediğiniz sosyal medya sitesine göre boyutunu değiştirebilirsiniz Bildiğiniz üzere sosyal medyalara video yüklerken belirli değişiklikler yapmanız gerekebiliyor. Bu değişiklik kısmında Kapwing uygulamasından faydalanabilirsiniz. Videonuzu herhangi bir sosyal medya sitesine yükleyecekseniz, o siteyi seçenekler arasından seçtiğinizde videonuz o siteye en uygun boyuta gelmektedir. Videolarınızı kırpmanıza, ses, görsel veya yazı eklemenize imkan veren uygulama, aynı zamanda videonun arka planını siyah beyaz yapma gibi özelliklere de sahip. İşlem yaparken videoların kalitesinde herhangi bir düşme yaşanmayacaktır. 





PAYLAŞ