Van gölü fotoğrafı Nasa yarışmasında finalde - Haberler - indir.com

Van gölü fotoğrafı Nasa yarışmasında finalde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-08 15:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2016 yılında çekilmiş olan bir Van Gölü fotoğrafı, NASA’nın Dünya Turnuvası adlı fotoğraf yarışmasında finale kalmayı başardı. Bugüne kadar 30 fotoğrafı eleyen Uluslararası Uzay İstasyonu ile çekilen bu görüntü, oldukça iddialı olan hareket halindeki yıldızlar adlı bir başka görüntü ile yarışacak. NASA tarafından düzenli olarak her yıl düzenlenen bu turnuvada, Van Gölü’nün uzaydan çekilmiş olan bir fotoğrafının yarı finale kalmış olması dikkatleri çekti. Van Gölü’nün çekilmiş olan bu fotoğrafı, rakiplerini geride bırakarak finale yükselmeyi başarmış durumda.

Yarışma toplamda 32 fotoğraf ile başlamış birbirinden etkileyici fotoğraflar yer alıyordu. Yarışmanın ilk aşamasında 28 rakibini eleyen Van Gölü fotoğrafı, yarı finalde ise Bahamalar’ın görüntüsü ile yarıştı. Onu da eleyen görüntü, “Hareket Halindeki Yıldızlar” adlı etkileyici bir fotoğraf ile rekabet edecek.

Twitter tüm anasayfayı değiştirecek bir yenilik yapmaya hazırlanıyorTwitter tüm anasayfayı değiştirecek bir yenilik yapmaya hazırlanıyor

Van Gölü fotoğrafı yarışmada finale kaldı

Dünya Turnuvası yarışmasında finale kalan ve Kate Rubins adlı Astronot tarafından 2016 yılında çekilen bu fotoğraf, dünyanın en büyük sodalı gölü olma ünvanına sahip Van Gölünü dünyaya duyurmuş oldu. Turnuva başından beri 30 fotoğrafı geride bırakmayı başaran Van Gölü fotoğrafına destek olmak isterseniz 12 Nisan tarihine kadar oy verebileceksiniz. Fotoğrafa oy verebilmek için buradaki bağlantıdan Van Gölü fotoğrafını seçip Submit Your Ballot yazan butona tıklamanız gerekiyor. Yarışmanın sonucu ile beraber NASA’nın gerçekleştirmiş olduğu yarışmada en çok beğenilen fotoğraf kesinleşmiş olacak.


Instagram'ın anasayfası yenileniyorInstagram'ın anasayfası yenileniyor
YouTube Music, anasayfada benzer şarkıların çalması için bir radyo listesi oluşturuyorYouTube Music, anasayfada benzer şarkıların çalması için bir radyo listesi oluşturuyor

PAYLAŞ