Uygun fiyatlı Nokia telefon için geri sayım başladı - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı Nokia telefon için geri sayım başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-21 14:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yeni bütçe dostu Nokia telefon hazırlığı içinde olan HMD Global, gündem de yerini almayı başarıyor. Phonearena tarafından aktarılan bilgilere bakıldığında Nokia, Nokia TA-1258 kod adlı telefonu kullanıcıların beğenisine sunmak için gün sayıyor. 1.440 x 720 piksel çözünürlük özellikli 5,99 inç ekrana sahip olan söz konusu bu akıllı cep telefon, 18:9 en boy oranlı ekran ile beraber geliyor.

Nokia TA-1258 kod numarası ile anılan telefonda çentik kullanılması beklenmiyor olsa da üst ve alt kısmında kalın çerçevelerin yer alacağı aktarılan bilgiler arasında bulunuyor. 1,6 GHz hızında çalışma özelliğine sahip olan sekiz çekirdekli işlemci sistemine sahip olan bu akıllı cihazda 3 GB RAM yer alıyor. Bununla beraber 32 GB ya da 64 GB depolama kapasitesi seçenekleriyle geleceği aktarılan telefon microSD kartlara da destek veriyor. Bu özelliği sayesinde cihazın hafızada artırılıyor. 

Nokia katlanabilir ekranlı telefon projesini rafa kaldırdıNokia katlanabilir ekranlı telefon projesini rafa kaldırdı

Android One programının bir parçası olacağı dile getirilen Nokia imzalı bu cihaz, Android 10 ile beraber geliyor. Cihaz Android 10 ile berbaer geliyor olsa da Android 11 güncellenmesiyle de güncellenebilecek şeklinde bilgiler mevcut. Cihaza kamera kısmında 8 megapiksel arka kameraya 5 megapiksel ön kamera eşlik ediyor. Telefon Full HD video kaydına da destek veriyor. Parmak izi sensörünün de yer alacağı söylenen telefonda pil kapasitesi ise 3.040 mAh. Orta segment sınıfında yer alacak gibi gözüken bu cihazın tasarımı hakkında ve ne raflarda yer alacağı hakkında henüz net bilgiler bulunmuyor

Nokia'nın yeni telefonu ne zaman geliyor?

Orta segment sınıfında yer alacağı düşünülen yeni Nokia telefonu hakkında oldukça kısıtlı bilgi vardır. Bu yılın son aylarında satışa sunulacağı düşünülen Nokia TA-1258 kod adlı akıllı cep telefonun satış fiyatı hakkında henüz kesin bilgiler olmasa da uygun fiyat etiketine sahip olacağı kuvvetle muhtemeldir. Üretici şirket Nokia'nın uygun fiyatlı telefonu haricinde amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonu üzerinde de ilgili çalışmalara hızla devam ettiği bildirildi. Şirketin bu modeli de yıl bitmeden tanıtması bekleniyor. Nokia cephesinde elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup gelecek günlerde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Nokia 5310 XpressMusic'in yenilenmiş versiyonu geliyorNokia 5310 XpressMusic'in yenilenmiş versiyonu geliyor
108 Megapiksel kamerasıyla dikkatleri üzerine toplayan Nokia 9.3 PureWiew hakkında yeni sızıntılar108 Megapiksel kamerasıyla dikkatleri üzerine toplayan Nokia 9.3 PureWiew hakkında yeni sızıntılar
Uygun fiyatlı yeni akıllı telefon Nokia 2.4 geliyorUygun fiyatlı yeni akıllı telefon Nokia 2.4 geliyor

PAYLAŞ