Ünlülerin soruları yanıtladığı Google Cameos Android'e geldi - Haberler - indir.com

Ünlülerin soruları yanıtladığı Google Cameos Android'e geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-24 16:20:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google’ın ünlülere yöneltmiş olduğu soru cevap uygulaması Google Cameos, bir süredir iOS platformunda yer alıyordu. Ancak uygulamayı daha geniş kitlelere sunmak isteyen şirket bu uygulamayı nihayet Android kullanıcılar için Google Play Store’da yayınlandı. Ünlülere yönelik bir soru cevap sosyal medya uygulaması olan Google Cameos, geçtiğimiz Ağustos ayında iOS kullanıcıları için yayınlanmıştı. Uygulamanın içeriğine gelecek olursak, Instagram hikayelerde yer alan sorular özelliği gibi kullanıcılar kendilerine gelen soruları yanıtlayabiliyorlar. Oldukça popüler olan uygulama Android kullanıcıları için hizmete sunulurken, bu noktada kullanıcıların kendisine gelen soruları halka açık olarak yanıtlamasına imkan tanıyor.

Google Cameos iOS İçin Getirildi

Google Stadia İlk Etapta Sadece Wi-Fi İle KullanılabilecekGoogle Stadia İlk Etapta Sadece Wi-Fi İle Kullanılabilecek

Uygulamayı kullanan kişiler en çok sorulan sorular veya popüler konular gibi başlıklar üzerinde sorular hazırlayabiliyorlar. Soru yanıtlamakisteyenler ise herhangi bir soru seçip Instagram’da olduğu gibi videolu olarak yanıtlayabiliyorlar. Soru cevap uygulaması olarak gözüken bu uygulama video yayınları ile de ön plana çıkmak istiyor. Bu noktada ünlülere ve çok takipçili hesaplara odaklanılırken, artık uygulamaya Google Play Store üzerinden de erişmek mümkün olacak.

Google bu hamlesi ile Android kullanıcılarının sevdiği ünlüler ile iletişim geçmesine olanak sağlayacak. Ayrıca söz konusu ünlülere soru yöneltme imkanı da olacak. Google Cameos uygulamasını iOS ve Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Android için en az Android 8.0 sürümünün gerektiğini belirtelim.


Google'dan Şampiyonlar Ligi özel arama sonuçlarıGoogle'dan Şampiyonlar Ligi özel arama sonuçları
Huawei: Google servislerine alternatif üretmek yıllar alacakHuawei: Google servislerine alternatif üretmek yıllar alacak

PAYLAŞ