Ünlü kripto para borsası Binance Türk Lirası kabul etmeye başladı - Haberler - indir.com

Ünlü kripto para borsası Binance Türk Lirası kabul etmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-21 10:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere Binance borsası TL kabul etmiyordu. Yapılan yenilikler sayesinde artık Binance borsasında TL ile işlem yapmak mümkün olacak. Yatırımlarınızı Binance borsası üzerinden TL ile yapmak istiyorsanız bunu Papara hesabınız üzerinden para aktarma işlemi ile yapabilirsiniz. Binance ve Papara platformunun birbiri ile entegre bir şekilde çalışması bu haftadan itibaren aktif hale getiriliyor. Binance üzerinden yatırım yapmak istediğinizde Papara hesabınıza giriş yaparak işlemlerinizi buradan halledebilirsiniz. Geçtiğimiz ay içerisinde Huobi'de Türk Lirası üzerinden işlem yapamaya izin verir hale gelmişti. Bunun ardından ünlü Binance borsası da ülkemizde işlem yapacak pozisyona geldi. Şöyle ki Binance aracı kurum ile beraber TL bazında işlem yapmaya izin verecek. 

Binance'de TL işlemleri başladı

Kurucusu olan Changpeng Zhao'nun İstanbul'da gerçekleşen bir konferans kapsamında duyurusunun yapıldığı yenilikler ile beraber Papara platformu üzerinden Binance borsası üzerinden artık TL üzerinden işlem yapılabilecek. Yapılan yenilikler ile beraber artık Binance borsasına TL yatırma ve çekme işlemleri yapabileceksiniz. Bu işlemleri yapmak için direk olarak bir banka ile anlaşmak yerine aracı bir kurum ile anlaşan Binance, bu sayede para işlemleri hakkında üzerinde bulunan yükü kaldırmış oldu. Papara platformu da ülkemizde birçok kripto para borsasında kullanılan bir platformdur. 

Kripto para lideri Binance yeni borsasında kuralları yeniden yazıyor!Kripto para lideri Binance yeni borsasında kuralları yeniden yazıyor!

Papara kullanıcıları hesapları üzerinden Binanace portföylerine para aktarımı sağladıktan sonra BNB, BTC, ETH ve XRP işlem çiftlerinden birini kendi tercihlerine göre bozdurabilecekler. Daha sonraki aşamada ise bu paranın işlemde olduğu tüm çiftlere de geçiş yapabilecekler. Papara ile alışveriş yapmak için borsa üzerinden KYC adımının tamamlanmış olması gerekiyor. Burada önemli olan noktalardan biri en az 100 TL lik bir işlem sınırının olduğunu bilmektir. Papara platformunun entegrasyonu web ve mobil uygulamalar üzerinde başlamış durumdadır. Yatırımlarınızı farklı borsalar üzerinde yapmak isterseniz kendinize Papara hesabı açmanız yeterli olacaktır. Bu sayede sizde Binance üzerinden TL ile işlem yapabilirsiniz. 

 


Dünyanın En Büyük Kripto Para Borsalarından Binance HacklendiDünyanın En Büyük Kripto Para Borsalarından Binance Hacklendi
Facebook Libra, Binance'de Listelenecek mi?Facebook Libra, Binance'de Listelenecek mi?
Blockchain tabanlı telefon HTC EXODUS 1 - Binance Edition fiyatı ve özellikleriBlockchain tabanlı telefon HTC EXODUS 1 - Binance Edition fiyatı ve özellikleri

PAYLAŞ