Uluslararası robot yarışması IZTECH Roboleague tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

Uluslararası robot yarışması IZTECH Roboleague tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-10 10:03:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Etkinlik

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) IEEE Öğrenci kolu ile birlikte IZTECH Roboleague adıyla bu sene 8.kez düzenleyeceği Uluslararası robot yarışması için hazırlanıyor.

19-20 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek uluslararası robot yarışması, 2014, 2016 ve 2017 yıllarında dünya çapında "IEEE Darel Chong Student Awards" ödülünü kazanmayı ve 2019 yılında da bu ödülün en büyük adayları haline gelen IZTECH Roboleague, Ege bölgesi üzerinde bir öğrenci kolu tarafından düzenlenen uzun soluklu ulusal çapta ilk ve tek robot yarışmalarından birisidir. Bunun gibi bir çok niteliğe sahip robot yarışmasının diğer benzer yarışmalardan en büyük farkı, 24 saat boyunca süren ve yarışmacıların aralarında rekabet oluğu Tasarla-Yap-Yarıştır kategorisi ile birlikte yapay zeka konulu bir ideathon olan robotu da içerisinde bulundurmasıdır..

Android Telefonlardan Bilgisayara Veri Aktarımı Nasıl Yapılır?Android Telefonlardan Bilgisayara Veri Aktarımı Nasıl Yapılır?

IEEE İYTE Öğrenci topluluğu şu şekilde gerçekleşecek yarışmayı duyurdu; IEEE İYTE Öğrenci topluluğu olarak teknolojik gelişmelere meraklı insanları bir araya getirmek ve onların birbirleriyle etkileşimlerini sağlamaktan dolayı büyük onur ve gurur duyuyoruz. Her geçen yıl gelişerek büyüyen bu etkinliğimiz daha prestijli ve daha profesyonel bir nitelik kazanıyor. Bu tarihlerde sizleri tecrübeniz, yönlendirmeleriniz ve birikiminiz ile yanımızda görmekten ve etkinliğimizi sizinle birlikte gerçekleştirmekten mutluluk duyarız. Bu kapsamda daha detaylı bir görüşme için sizlerden randevu talep ediyoruz.

 




Samsung Ödüllü Tasarım Yarışması DüzenliyorSamsung Ödüllü Tasarım Yarışması Düzenliyor

PAYLAŞ