indir.comve 7-Data Recovery arasında yapılan işbirliği sayesinde tüm üyelerimiz yıllık 29.95$‘a satılan 7-Data Recovery Suite programının tam sürümüne ücretsiz sahip olabilecekler. Programın Türkçe sürümünü indir.com olarak biz üstlenmiş bulunmaktayız.

Kampanya ne zamana kadar sürecek?30 Haziran 2013 saat 23:59’a kadar

Kampanyanın katılım şartları nelerdir?1- Kampanyadan faydalanmak isteyen üyelerimiz öncelikle facebook sayfamızı (facebook.com/indir) ve 7-Data Recovery sayfasını beğenmeli (facebook.com/7DataRecovery)
2- Üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.
3- İlk iki maddeyi yaptıktan sonra bu sayfaya tekrar geldiğiniz zaman sayfanın en altında ne yapacağınızı görebilirsiniz.

7-Data Recovery Suite ne işe yarar?

Bu program bilgisayarınızın sabit diskinden veya harici diskinden silinen dosyaları kurtarmak için kullanabileceğiniz bir dosya kurtarma yazılımıdır.

7-Data Recovery Suite Lisans Kodunu Nasıl Aktifleştirebilirim?

Öncelikle 7-Data Recovery Suite programını sitemizden indirmelisiniz. indirmek için tıklayın >

Programı indirip kurduktan sonra, programın sağ alt bölümünde yer alan “Kayıt Ol” butonuna tıklayıp size gönderilen kullanıcı adı ve lisans kodunu girdikten sonra “Kayıt Ol” ‘a tıklayarak, 7-Data Recovery Suite programını bir yıl boyunca ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir