Ubisoft'tan Yeni Abonelik Servisi : Ubisoft Plus - Haberler - indir.com

Ubisoft'tan Yeni Abonelik Servisi : Ubisoft Plus

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-11 19:05:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Aylık 15 dolar la 15 euro arası bir fiyata sahip olacak olan Uplay Plus, Access Premier aboneliğine benzer olacak, kullanıcıların Ubisoft kütüphanesinde yer alan ve yeni çıkan oyunlarına sahip olmasını sağlarken, aynı zamanda oyuncuların oyunların özel sürüm içeriklerine sahip olmasını da sağlayacak!

Bildiğiniz üzere, Ubisoft'un "Ubisoft Pass Premium" servisi yayınlandıktan kısa bir süre sonra kaldırılmış ve Ubisoft gelecek zamanlarda kullanıcılara sunulacak olan Uplay Plas'ı tanıtmıştı. Kullanıcılarına genişletme paketleriyle birlikte, oyunlardan kullanıcılarına özel kesitler oluşturmalarına yardım edecek olan Uplay Plus'ın piyasaya ne zaman sürüleceği ise büyük bir merak konusuydu.

Assassin's Creed Unity oynamayan varsa, Ubisoft oyunu bedava dağıtıyorAssassin's Creed Unity oynamayan varsa, Ubisoft oyunu bedava dağıtıyor

Uplay Plas'un ön plana çıkan en önemli özelliklerinden biri, oyun severlere oynamak istediklerini oyunu çevrim dışı oynayabilme imkanı sunmak. Bunun yanı sıra diğer ücretli servisler gibi, üyelik iptalinde kullanıcının tüm verilerini silmeyen Uplay Plus, herhangi bir nedenle üyelik iptal eden kullanıcının bilgilerini kaydediyor. Bu sayede kullanıcı yeniden aynı mail adresiyle servisi kullanmak istediğinde, profili en son bırakmış oluğu halde kalıyor.

Ubisoft yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Uplay Plas Ne Zaman Çıkıyor?

Duyuru fragmanı bugün yayınlanan Uplay Plus'ın çıkış tarihi Ubisoft tarafından 3 Eylül olarak belirlendi. Kısa bir süre sonra kullanıcılara açılacak olan servisi denemek isteyenlerin ise 15 Ağustos tarihine kadar kayıt yaptırmaları gerek. Ubisoft sürümün tüm kullanıcılar tarafından deneyimlenebilmesi için, 15 Ağustos'a kadar kayıt yaptıran kullanıcılarına servisin 3-30 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olacağının da açıklamasını yaptı.


İlgili uygulamalar
Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint'i DuyurduUbisoft Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint'i Duyurdu
Ubisoft Çalışanları Oyunları Kızdıracak Bir Şaka YaptıUbisoft Çalışanları Oyunları Kızdıracak Bir Şaka Yaptı

PAYLAŞ