Ubisoft, yeni oyunların tanıtılacağı

Ubisoft, yeni oyunların tanıtılacağı "Ubisoft Forward"ı duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-12 10:16:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

E3 2020'nin iptal edilmesi ile birlikte şirketler, çıkaracakları oyunlar için kendi etkinliklerini düzenlemeye başladılar. Bu şirketlerden bir tanesi de yakından tanıdığımız Ubisoft oldu. Fransız oyun geliştiricisi, Ubisoft Forward etkinliğini duyurdu.

Dünya genelinde olumsuz bir etkiye sebep olan virüs salgını nedeniyle birçok toplu etkinliğin iptal edildiği gelen duyurular arasında yerini almıştı. İptal edildiği duyurulan bu etkinliklerden bir tanesi de 9 Haziran / 11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan E3 2020 oyun fuarıydı.

Half Life: Alyx Steam'de VR başlıklı kullanıcı sayısını arttırdıHalf Life: Alyx Steam'de VR başlıklı kullanıcı sayısını arttırdı

Dünyanın en büyük oyun fuarının iptal edilmesi ile birlikte birçok şirketin planlarında mecburi değişiklikler yaşandı. Şirketler; oyunlarını duyurmak ve son gelişmeleri paylaşmak için kendi etkinliklerini düzenleyeceklerini ilan etmeye başladılar. O şirketlerden birisi de Fransız oyun geliştiricisi Ubisoft oldu. Şirket, 12 Temmuz tarihinde Ubisoft Forward etkinliğini düzenleyeceğini açıkladı.

Ubisoft Forward

Save the Date! Join us July 12 for Ubisoft Forward, a fully digital showcase with exclusive game news, reveals and more




Gabe Newell kimdir? Steam’i nasıl kurdu?Gabe Newell kimdir? Steam’i nasıl kurdu?

PAYLAŞ