Ubisoft yeni Battle Royale oyununu duyurdu - Haberler - indir.com

Ubisoft yeni Battle Royale oyununu duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-30 20:00:00
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Oyun dünyasının dev isimlerinden birisi olan Ubisoft'un, Battle Royale pastasından pay alabilmek için yepyeni bir oyun üzerinde çalışmalar yaptığı iddia edildi. Ortaya atılan iddiaya göre şirket, kısa bir süre içerisinde oyunu yayınlayacak.

Günümüzde çevrimiçi oyun dünyasında en popüler oyun türü "Battle Royale" olarak adlandırılan tür ve birçok oyun şirketi de bu devasa pastadan payını almak için harekete geçiyor. Söylentilere göre bu şirketlerden birisi de oyun dünyasının dev isimlerinden Ubisoft.

iOS’te Facebook karanlık mod desteğiiOS’te Facebook karanlık mod desteği

Ortaya atılan iddialara göre Fransa merkezli oyun şirketi. kod adı "Prisma Dimensions' olan Battle Royale oyunu Hyper Scape’i  oyuncular ile kısa bir süre içinde buluşturacak.

Ubisoft’un yeni Battle Royale oyunu: Hyper Scape

Üstelik iddialar yalnızca bunlarla da sınırlı değil. Oyunun önümüzdeki hafta kapalı beta testine gireceği, oyunun açık betasının ve tam sürümünün de 12 Temmuz tarihinde açılacağı belirtildi. Oyun, hızlı tempolu, füturistik bir FPS oyunu olarak tanımlanıyor. Hem PC hem de konsollara çıkacak olan oyunun, konsollar için yukarıda belirttiğimiz çıkış tarihinden sonra geleceği iddia ediliyor.

Oyun ile ilgili bir diğer iddia ise oyunun en başından beri yayıncılar ile birlikte tasarlandığı yönünde. Bu sayede oyun, bugüne kadar hiç görülmemiş bir Twich entegrasyonuna sahip olacak. Breslau, tıpkı VALORANT ve Apex Legends’ta olduğu gibi Hyper Scape’e de yüzlerce yayıncının, profesyonel oyuncunun ve YouTuber’ın gizli bir şekilde davet edildiğini söyledi.

Oyunun Twitch ile yakın bir ilişki içerisinde geliştirilmesi, hem yayıncılar hem de Twitch izleyicileri için son derece heyecan verici. Tabii Ubisoft'un Battle Royale pazarına bu kadar geç bir zamanda girmesi risk teşkil ediyor olsa da bazı yenilikler yaparak dikkatleri çekebilir.

Hyper Scape başlatılıyor
-
Kalan tahmini süre: 3 gün pic.twitter.com/ULcVwxeIaQ — Ubisoft Türkiye (@UbisoftTR) June 29, 2020

Ubisoft Türkiye resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşımda Hyper Scape resmen duyuruldu. 



PAYLAŞ