Ubisoft Hyper Space'i ücretsiz olarak yayımladı - Haberler - indir.com

Ubisoft Hyper Space'i ücretsiz olarak yayımladı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-12 16:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Ubisoft, kısa bir süre önce duyurusunu yaptığı hayatta kalma oyunu Hyper Scape'in kararlı sürümünü yayınladı. PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinden ücretsiz olarak sunulan oyun, ilk sezonla birlikte geliyor. Video oyun sektörünün köklü isimlerinden Ubisoft, kısa bir süre önce hayatta kalma oyunu "Hyper Scape"i resmi olarak duyurdu. Oyunseverlerin gündemine adeta bomba gibi düşen bu heyecan verici oyun, duyurulmasının ardından kısa bir süre geçtikten sonra da açık beta kapsamında oyuncuların beğenisine sunuldu. Ubisoft şimdi, yeni hayatta kalma temalı oyununu PC, PlayStation 4 ve Xbox One için resmen yayınladı. Üstelik söz konusu bu hayatta kalma oyunu, ücretsiz olarak sunuluyor.

Ubisoft tarafından geliştirilen bu oyun, oyuncular tarafından daha beta sürümündeyken beğeni kazanmıştı. Klasik bir hayatta kalma oyunu olmasına rağmen görülmemiş derecede yüksek tempoya sahip olan bu heyecan verici oyun, 100 oyuncu ile başlıyordu. Firma, oyunun ilk sezonunu resmi olarak başlatarak oyuncuların nabzını ölçmeye başladı. Görünüşe göre hayatta kalma türünün şahı PUBG, çok dişli bir rakiple karşı karşıya gözüküyor. 

Ubisoft yeni Battle Royale oyununu duyurduUbisoft yeni Battle Royale oyununu duyurdu

Hyper Scape oyunu, oyunseverler için etkileyici bir deneyim sunuyor. Örneğin bu oyunda, binaların tepelerine kadar tırmanabiliyorsunuz. Aynı zamanda oyunda yer alan bazı hack'ler, oyuncuların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. Mesela oyunda arkanızdan sizi kovalayan bir düşman unsuru bulunuyorsa oyunda hackler sayesinde devasa büyüklükte bir duvar örüp, rakibinize karşı daha avantajlı hale gelebiliyorsunuz.  Hyper Scape, açık beta sürümdeyken bazı silahlara zaten sahipti. Ubisoft ekibi, oyunun ilk sezonuyla birlikte yeni bir de silahı kullanıma sundu. "Dragonfly" isimli bu silah, orta seviye olsa da oyuncular tarafından tercih edilecek gibi görünüyor. Ayrıca ilk sezonla birlikte rakibinizi birkaç saniyeliğine de olsa etkisiz hale getirebileceğiniz "Magnet" isminde bir hack de kullanılabilir oluyor.

Ubisoft geliştiricileri, bugün itibarıyla tam sürüm olarak erişilebilen hayatta kalma oyunları için sistem gereksinimlerini açıklamadılar. Ancak geliştirici ekip, açık beta sürümün yayınlandığı süreçte belirli sistem gereksinimleri yayınlamıştı. Görünüşe göre oyunun kararlı sürümü de o dönemlerde açıklanan sistem gereksinimlerini içeriyor. Peki bu oyuna erişebilmek için hangi seviyede bir bilgisayara sahip olmanız gerekiyor?

Hyper Scape'in beta sürümü için açıklanan sistem gereksinimleri şu şekilde;

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i7 4790 veya AMD Ryzen 5 1500X
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 (4 GB) veya AMD Radeon RX 480 (4 GB)
  • Sabit Disk: 20 GB kullanılabilir alan

Hyper Scape nasıl indirilir?

Ubisoft'un bugün itibarıyla ücretsiz olarak yayınladığı yeni hayatta kalma oyunu Hyper Scape'in, PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinden erişilebilir olduğunu açıklamıştık. Eğer Xbox One ya da PlayStation 4 kullanıyorsanız, oyun konsolunuzun uygulama mağazasına giderek Hyper Scape'i arayın ve listeleme sayfası üzerinden indirme işlemini tamamlayın. Bu heyecan verici oyunu indirerek sıradışı bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

 


Serge Hascoet Ubisoft ile yollarını ayırdıSerge Hascoet Ubisoft ile yollarını ayırdı
Watch Dogs 2'u ücretsiz sunan Ubisoft'un sunucuları yoğunluğu kaldıramadıWatch Dogs 2'u ücretsiz sunan Ubisoft'un sunucuları yoğunluğu kaldıramadı
Ubisoft yeni nesil konsol oyunlarının fiyatları hakkında açıklama yaptıUbisoft yeni nesil konsol oyunlarının fiyatları hakkında açıklama yaptı

PAYLAŞ