Ubisoft herkese ücretsiz oyun dağıtıyor - Haberler - indir.com

Ubisoft herkese ücretsiz oyun dağıtıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-02 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Tüm dünyayı etkisi altına corona virüs salgının etkisi her geçen büyümeye devam ediyor. Salgın nedeniyle vatandaşlar evlere kapanırken devlet yetkilileri ve çeşitli kurumlarda harekete geçti. Salgının etkisinin büyümesi ile beraber herkes kendini evde karantinaya alırken bu durumdan faydalanmak ve fayda sağlamak amacıyla kampanya başlatan şirketler arasına Ubisoft da dahil oldu. Şöyle ki firma, bu süre zarfında ücretsiz oyun ve indirim dağıtacak. Bu ücretsiz oyunlar ve indirimlerden faydalanarak evde geçirdiğiniz vakti çok daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. 

Corona virüs salgınının devam etmesi ile beraber herkes evlerine kapanırken bu süreci en hafif şekilde atlatmaya yönelik planlar arasında şüphesiz en dikkat çekeni, belirli hizmetlerin ücretsiz bir şekilde sunulmasıdır. Bu durumdan hem faydalanmak hem de fayda sağlamak amacıyla harekete geçen şirketlerden Ubisoft, hem kendi reklamını yapmak hem de oyuncuların sempatisini kazanmak ve ücretsiz hizmetleri beğenenleri abone olmaya ikna etmek için bir ay boyunca bazı oyuncuları ücretsiz hale getirecek. Oyuncular bu ücretsiz oyunlara göz atarak istediklerini sorunsuz bir şekilde deneyebilirler. 

Ubisoft, “Rabbids Coding” adını verdiği ücretsiz kodlama oyunu paylaştıUbisoft, “Rabbids Coding” adını verdiği ücretsiz kodlama oyunu paylaştı

Ubisoft tarafından yapılan bu kampanya bir ay boyunca sürecek. Ücretsiz oyunlar ile beraber deneme sürümleri, indirimler ve aynı zamanda diğer tekliflerde Ubisoft tarafından sunulacak. Şirket bu kampanyaya Rayman Legends PC oyununu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunacak. Bugün itibariyle 3 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak kalacak olan bu heyecan verici oyun, eski bir oyun olsa da bazı oyuncuların dikkatini çekeceği kesindir. Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Ubisoft'un remi sayfası üzerinden yayınlanan oyunlar arasında artık popülerliği kalmamış olanların ücretsiz olarak verildiğini görmek mümkün. AAA teknolojisine girebilecek oyunlar için ise ücretsiz deneme sürümleri sunulacak. Ubisoft şirketinin corona virüs salgını nedeniyle kendi kampanyasını yürüttüğünü anlamak pek de zor değildir. Çünkü oyunların kalitesi ve süreye bakarak asıl amaç Uplay+ abonesi toplamak olduğu anlaşılabiliyor.


Ubisoft'tan dev The Division 2 indirimi!Ubisoft'tan dev The Division 2 indirimi!
Ubisoft oyun duyuruları için dijital bir konferans düzenleyebilir!Ubisoft oyun duyuruları için dijital bir konferans düzenleyebilir!
Ubisoft'un en popüler 8 oyunuUbisoft'un en popüler 8 oyunu

PAYLAŞ