Uber'in satın alacağı teslimat şirketi: Cornershop - Haberler - indir.com

Uber'in satın alacağı teslimat şirketi: Cornershop

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-14 13:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bir dönemde ülkemizde de oldukça popüler olan Uber şirket, hizmetlerini zenginleştirmeye ve arttırmaya devam ediyor. Şirket şimdi ise market alışverişlerinin teslimatını gerçekleştiren bir başka firma olan Cornershop şirketini satın almak için anlaşma gerçekleştirdi. Satın alımın ise 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. Uber sadece bir ulaşım servisi olarak kalmamış ve kullanıcılarına daha farklı hizmetler sunmak adına hizmetlerini genişletmeye devam etmişti. Bir süre önce restoran hizmetini devreye sunan şirket elektrik bisiklet kiralama sektörüne de giriş yapmıştı. Ancak şimdi Uber bunlarla yetinmeyip bir başka servisi daha kendisine dahil etmeye hazırlanıyor.

Uber’den Yeni Teslimat Servisi Başlıyor

Uber'den Türkiye İçin Üzücü Karar AlındıUber'den Türkiye İçin Üzücü Karar Alındı

Yapılan açıklamalar doğrultusunda Uber, ev gereçleri, gıda ve diğer malzemeleri müşterilerine belli ücretler karşılığında teslim eden Cornershop adlı girişimi satın alarak bu alanda hak sahibi olmak istiyor. Cornetshop teslimat şirketi özellikle Toronto, Meksika, Peru ve Şili gibi bölgelerde popüler olurken bu isimle anlaşma gerçekleştirerek bir sorun çıkmaması durumunda 2020 yılında resmi olarak tamamlanması bekleniyor.

Uber CEO’su konu hakkında: "Seyahate çıkmak, en sevdiğiniz restorandan yemek sipariş etmek ya da teslimat hizmetleri olsun, Uber'in günlük yaşamınız için bir işletim sistemi olmasını istiyoruz. Cornershop'un vizyoner ekibiyle olmak ve Uber platformundaki milyonlarca tüketiciye market alışverişini ulaştırmak için çalışmayı dört gözle bekliyoruz." Satın alım sonrasında Cornershop şirketinin aynı isimle hizmetini sürdürmesi ancak Uber çatısı altında olması bekleniyor.


UBER, Uçak Taksi Projesi İçin 3 Şehiri BelirlediUBER, Uçak Taksi Projesi İçin 3 Şehiri Belirledi
UBER, Paypal ve Visa Facebook'un Kripto Para Birimini DestekleyecekUBER, Paypal ve Visa Facebook'un Kripto Para Birimini Destekleyecek

PAYLAŞ