Uber'in bugüne kadar kaç yolcu taşıdığı belli oldu - Haberler - indir.com

Uber'in bugüne kadar kaç yolcu taşıdığı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-25 11:06:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Daha önceden size yayınladığımız haberlerde Uberi'in ülkemizde yasaklandığını biliyordunuz. Uber zaman zaman farklı konularda da gündemimizde kalmayı başardı. Tüm yasaklamalara rağmen ülkemizde ısrarla hizmet vermeye devam eden Uber, çok az sayıda bulunan kadrosu ile çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Taksicilerin azılı düşmanı olan Uber, defalarca kez şikayet edilmiş ve istenilmediği belirtilmişti. Ancak tüm bu kısıtlamalara ve tepkilere rağmen yüksek konforda ucuz olanaklar sağlayan Uber'in kullanıcı sayısı hala yüksek. Üstelik bu durum sadece bizim ülkemizde de geçerli değil. Birçok ülkede durumlar böyle.

Uber 10 milyon kullanıcı sayısına ulaştı

İngiltere hükümeti ile defalarca kez ters düşen Uber, ciddi sorunlar yaşadı ve davalarla boğuşarak büyük kayıplar verdi. Az öncede dediğim gibi birçok ülkede durumlar böyle. Türkiye ve İngiltere sadece örnek. Fakat tüm bu kısıtlamalara rağmen yaşamını sürdürmeyi başaran uygulama, insanlar tarafından beğenildiğini ve başarı yakaladığını inkar edemeyiz. Konfor ve güven açısından insanlardan tam puan almayı başaran Uber, en son yaptığı bir açıklama ile kendi başarısını kutladı. Yeni bir yazı yayınlayan firma 10 Haziran tarihinde yapılan hizmetlerden sonra 10 milyar yolcu sayısına ulaştığını açıkladı. Bu rakam azınmayacak kadar yüksek. Üstelik birçok ülkede yasaklamalar ve suçlamalarla karşı karşıya kalmasına rağmen.

Amerika'da oldukça popüler bir uygulama

Ulaştığı bu başarıyı kutlamak isteyen Uber, kendi içerisinde kuru kuru bir kutlama yapmadı. Bugünden itibaren başlayarak Perşembe gününe kadar bütün yolcularına %20 indirim kuponu dağıtıyor. Bu da demek oluyor ki Uber, verdiği hizmetten hem kendisi hem de kullanıcıları memnun ve bu uğurda bir rota çiziyor. Amerika'da oldukça popüler olan ve herkes tarafından kullanılan uygulama, ülkemizde de çok seviliyordu ancak yaşanan tatsız olaylardan ötürü yasaklandı.





PAYLAŞ