Twitter'ın Ceo'su 10 yıl içinde Kripto para tek para birimi olacak dedi - Haberler - indir.com

Twitter'ın Ceo'su 10 yıl içinde Kripto para tek para birimi olacak dedi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 13:15:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Kripto Para

Jack Dorsey 'The Times' ile bir röportaj yaptı. Bilindiği üzere Twitter'ın ve Square CEO'su olan Jack Dorsey, kripto para birimlerinin 10 yıl içerisinde egemen para birimi olacağını açıkladı.

"Dünyanın sonu geldiğinde dünya tek bir para birimine sahip olacak ve ben şahsen bunun bitcoin olacağına inanıyorum." diyen Jack Dorsey, geçen günlerde Twitter'da kripto para birimleri yasağı ile de gündeme gelmişti. Jack Dorsey bunun dışında bu değişim ve dönüşüm 10 yıl içerisinde gerçekleşeceğini söyledi. Bir çok egemen para birimini yerinden edecek kripto para biriminin bitcoin olacağını düşünden Dorsey, aynı zamanda büyük bir bitcoin hayranı. İleride daha da popülerleşmesi beklenen bitcoin konusunda şaşırmadığını dile getiren Dorsey, ilerleyen zamanlarda daha hızlı popülerleşeceğine kesin gözüyle bakıyor.

Bitcoin satma ve satın alma seçeneğini Square Cash uygulamasına getiren Dorsey, aynı zamanda  Square'in CEO'luk görevini de sürdürüyor. Şirketin ayrıca kripto paraların faydaları ve avantajlarını gösteren resimli çocuk hikayesi yayımladı. Bu hikaye pek çok çocuğun ileriki dönemlerde yaşamında kararlarına oldukça büyük bir eklenti sağlayacak. Pek çok çocuğa ulaşan bu hikayenin farklı versiyonları da yayımlanabilir. Ayrıca bilinilmeyen bir miktarda kripto paranın varisi olan Dorsey, bunun üzerine daha fazla çalışma yapacağa benziyor.

Square'in tanıtım turu için Londra'da olan Dorsey, Twitter ile ilgili sorulan soruları cevaplamayı reddetti. Twitter hakkında ne zaman bir açıklama yapacağı bilinmiyor. Ancak Square tanıtımı ve kripto para birimleri hakkında verdiği cevaplar ile pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başardı.





PAYLAŞ