Twitter'ın Beklenen Özelliği Nihayet Geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'ın Beklenen Özelliği Nihayet Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter için bir süredir beklenilen yeni bir özellik yakın zamanda geliyor. Her paylaşım platformunda kullanıcıların yaptığı paylaşımlar daha sonra düzenlenerek kayıt edilebiliyor. Ancak Twitter’da atılan bir tweet sonrasında yapılan bir hata daha sonra düzenlenemiyor. Bu noktada kullanıcılar attıkları tweetleri silerek tekrardan atıyorlar. Ancak ortaya çıkan yeni detaylara göre kullanıcıların şikayetçi olduğu ve uzun zamandır beklediği bu özelliği yakın zamanda geleceği belli oldu. Twitter CEO’su olan Jack Dorsey tarafından bu Tweet düzenleme butonu üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Twitter Tweet Düzenleme Butonu Nasıl Kullanılır?

Twitter'da Otomatik DM Atan Virüs Ortaya ÇıktıTwitter'da Otomatik DM Atan Virüs Ortaya Çıktı

Kullanıcılar tarafından kendisine oldukça büyük bir talebin olduğunu dile getiren Dorsey tarafından bu özelliği yakın zamanda getirecekleri planlarının olduğu dile getirildi. Fakat acele etmediklerini ve özellik üzerinde henüz çalıştıklarını belirtiyor. “I had a very good convo with @jack this weekend at Kanye’s bday and I think he really heard me out on the edit button.”

Oldukça popüler bir kullanıma sahip olan Twitter 12 yıl önce hayatımıza girmiş olsa da henüz bu özelliği bir türlü sunmuş değil. Ancak 2018 sonları ile beraber Twitter cephesinden sonunda tweet düzenleme üzerine ilk adımları attığını görüyoruz. Bir etkinlikte bu açıklamaları yapan CEO devam ettiği sözlerinde, düzenlenecek olan tweetler için karakter sayısının sınırlı olacağını ifade ediyor. Bu noktada düzenlenecek olan Tweet komple silinerek düzenlenemeyecek. Bu noktada düzenleme de bile bazı karakter sınırlarının olacağını söylüyor.

Twitter Yazı Boyutu Nasıl değiştirilir?

Ayrıca Dorsey, geçmişte yer alan tweet’lerinizi de düzenleyebileceğinizi ifade ediyor. Bu sayede çok eski bir paylaşımınız üzerinde bile bir düzenleme yapabileceksiniz. Tweet düzenleme özelliğinin zamanla daha da geliştirilerek daha işlevsel bir hale getirilmesi bekleniyor. Bakalım bu yeni özellik ne zaman aktif edilecek göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Twitter'a Gönderi Zamanlama Özelliği Geldi!Twitter'a Gönderi Zamanlama Özelliği Geldi!
Twitter, iOS uygulaması için yeni bir özelliğini test etmeye başladıTwitter, iOS uygulaması için yeni bir özelliğini test etmeye başladı
Google, Twitter, Facebook Gibi Siteler Neden Ücretsiz?Google, Twitter, Facebook Gibi Siteler Neden Ücretsiz?

PAYLAŞ