Twitter'dan “Alıntı Retweetleri” gösterecek yeni özellik - Haberler - indir.com

Twitter'dan “Alıntı Retweetleri” gösterecek yeni özellik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-24 15:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Yeni özellikleri ardı ardına yayınlayan Twitter’ın kullanıcılarına sunacağı yeni özellikler arasında retweetleri, tweetin asıl sahibine göstermek var.

Dün yayınladığı yeni güncellemeyle uygulama deneyimini arttıran Twitter kullanıcıların tweetlerine gelen alıntı retweetleri görmelerini sağlayan bir özellik getirdi. Söz konusu özellik Twitter ürün sorumlusu “Kayvon Beykpour” tarafından atılan bir tweet ile onaylandı.

Twitter'da 'Konuma göre içerik' dönemi başlıyorTwitter'da 'Konuma göre içerik' dönemi başlıyor

Ancak bu özelliğin şimdilik deneme aşamasında olduğunu belirtmekte de fayda var. Sadece sınırlı kullanıcıların erişimine sunulan bu özellikle ilgili açıklama yapan Kayvon Beykpour özelliğin kullanıcı geri dönüşleriyle gelişime açık olduğunun altını çizdi.

Twitter tarayıcıya 5 farklı hesap ekleme özelliği geldi

Hatırlarsanız bu özelliğe dek bu işlem bot hesap aracılığıyla yapılıyordu. Twitter kullanıcıları kendi tweetleri hakkında başkalarının yorumlarıyla attığı retweetleri görmek istedikleri zaman @QuotedReplies hesabını etiketliyorlardı. Ardından hesap kullanıcılara tüm retweetleri gösteren bir arama sayfası linki sunarak istedikleri verileri aktarıyordu. Ancak yeni özelliğin resmi olarak yayınlanmasıyla birlikte bu işlem için bu hesapta tarihe karışacak gibi duruyor. Yeni özelliğin ne zaman tüm kullanıcıların erişimine sunulacağı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.


İlgili uygulamalar
Veri politikasını güncelleyen Twitter kullanıcı verilerini satacak!Veri politikasını güncelleyen Twitter kullanıcı verilerini satacak!
Twitter kurucusu Jack Dorsey koronavirüsle mücadele için 1 milyar dolar bağışladıTwitter kurucusu Jack Dorsey koronavirüsle mücadele için 1 milyar dolar bağışladı

PAYLAŞ