Twitter'a tweet zamanlama özelliği geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'a tweet zamanlama özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-21 12:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler sosyal medya sitelerinden birisi olan Twitter için bir süredir beklenen özellik nihayet getiriliyor. Verilen müjde ile beraber artık Twitter’da atılan tweetler zamanlanabilecek. Anlık durum veya içerik paylaşımı yapılabilen Twitter da zamanlanmış gönderi oluşturmak için çeşitli üçüncü parti uygulamaları kullanılıyordu. Yada Twitter’ın TweetDeck servisini kullanmanız gerekiyordu. Ancak tarayıcı üzerinden herhangi bir zamanlayıcı kullanmak mümkün olmuyordu. Artık bu durum değişiyor ve TweetDeck hesabından yapılan paylaşıma göre söz konusu özelliğin testlerine başlandığı belirtiliyor. Ayrıca Tweet zamanlama özelliği tarayıcı tarafında bazı kullanıcılara dahi gelmiş durumda.

Twitter’a Zamanlayıcı Özelliği Geliyor

Twitter'a gelen Instagram özelliği odaklanmayı arttıracakTwitter'a gelen Instagram özelliği odaklanmayı arttıracak

Şuan için henüz test aşamasında olan bu özelliğin detaylı içeriği henüz bilinmiyor. Ancak kısa bir test sürecinden sonra tüm kullanıcılar için bu özelliğin sunulması bekleniyor. Özellikle şirketlerin işine yarayacak olan bu tweet zamanlama özelliği sayesinde markalar da daha planlı gönderiler oluşturabilecek. Özelliği kullanmak için ise tarayıcı üzerinden Tweet oluştururken emoji ikonunun hemen yanında duran üç nokta ikonuna basmanız gerekiyor. Burada gönderi zamanlama özelliğini göreceksiniz.

Gönderi içeriğini istediğiniz tarih ve zaman olarak ayarlamanız mümkün olacak. Gerekli saat geldiği zaman ise ayarlamış olduğunuz gönderi otomatik olarak paylaşılacaktır. Özelliğin tüm kullanıcılara açık olmadığı için TweetDeck kullanmaya devam edebileceğinizi söyleyelim. Yakın zamanda ise tüm kullanıcılara açılacak olan bu gönderi zamanlama özelliği normal kullanıcılardan daha çok marka ve fenomenler için ne derece etkili olacak göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Twitter değişiyor: Konu Başlıkları geldi!Twitter değişiyor: Konu Başlıkları geldi!
Twitter, deepfake ile nasıl başa çıkıyor?Twitter, deepfake ile nasıl başa çıkıyor?

PAYLAŞ