Twitter'a Tweet Gizleme Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'a Tweet Gizleme Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-14 15:09:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya servisi Twitter için iki yeni özelliğin geleceği duyuruldu. Gelecek olan yeni özelliklerden birisi tasarım tarafında ufak bir değişikliğe sebep olacakken, diğer gelen yenilikte ise kullanıcıların tweetlerine gelen cevapları gizlemeye yarayan bir özellik olacak. Son zamanlarda Facebook ve Instagram cephelerine gelen yenilikler ile sosyal medya haberleri bulunuyordu. Şimdi ise Twitter cephesinden yeni bir özellik haberi geldi. Şirket uygulamayı daha iyi yerlere getirmek için geliştirmelerini tüm hızıyla sürdürüyor. Son dönemde şirketin iki yeni özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Bu özelliklerin detayları ise belli olmuş oldu.

Twitter’a İki Yeni Özellik Geliyor

Artık Twitter Canlı Yayınlarına Konuk EklenebilecekArtık Twitter Canlı Yayınlarına Konuk Eklenebilecek

Uygulamaların henüz duyurulmamış bu yeni özelliklerin Jane Manchun Wong ortaya çıkarmış durumda. Wong tarafından ortaya çıkartılan ilk özellik, tüm Twitter kullanıcılarını ilgilendiriyor diyebiliriz. Bu özellik ile kullanıcıların atmış olduğu tweetlere gelen yanıtları gizlemeleri olanak sağlanacak. Bu sayede kullanıcı hoşuna gitmeyen bir yanıtı dilerse gizleyebilecek. Twitter’ın bu özelliğini daha çok taciz ve hakaret içerikli yanıtların tweet sahibi tarafından gizlenmesi için devreye sokulduğu düşünülüyor. Özellik şuan için Kanada’da test edilmeye başlanırken, önümüzdeki dönemlerde özelliğin geniş kitleye sunulması bekleniyor.

Diğer ortaya çıkan ve arayüz ile alakalı olan özellikte ise Dark Mod’un tarayıcı arayüzüne gelen yenilikler bulunuyor. Bu noktada kullanıcıların profil ve ayarlarına erişebildiği menünün daha farklı bir tasarıma sahip olduğu belirtiliyor. Bu yeni özelliklerin kullanıcılara ne zaman geleceği ise henüz belli olmuş değil.


İlgili uygulamalar
Twitter Hesabı Nasıl Gizlenir?Twitter Hesabı Nasıl Gizlenir?
Twitter Hesap Silmeye Devam EdiyorTwitter Hesap Silmeye Devam Ediyor

PAYLAŞ