Twitter'a Moments adlı güncelleme geldi - Haberler - indir.com

Twitter'a Moments adlı güncelleme geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-19 12:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, kullanıcılarının talepleri doğrultusunda kendisini yenilemeye devam ediyor. Twitter, genç kesim ve özellikle ünlüler tarafından en çok kullanılan platformlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte, haber kaynakları tarafından da etkin kullanılan bir platform olan Twitter, haber kaynağındaki gönderileri karışık olarak kullanıcıların karşısına çıkartıyordu. Fakat anlaşılan Twitter kullanıcıları bu anlamda bir değişiklik istedi. Twitter, Moments adlı yeni güncellemesiyle birlikte, bu durumda değişiklik yaptı.  Moments özelliğine göre, kullanıcılar artık son dakika haberleri, yeni fotoğrafları, yeni videoları vs. haber kaynağının en üstünde görme şansına sahip olacak.

Moments güncellemesi hem iOS hem de Android için yayınlandı

Twitter, yeni güncellemesiyle birlikte, paylaşımların yer aldığı zaman çizelgesinde en son paylaşılan tweetlere yer verecek. Twitter, Moments'la Google Haritalar ile entegrasyonunu arttırıyor. Bu sayede, sizin en çok ilgi duyduğunuz ve size en yakın haberlerin sunulması sağlanıyor. Yeniliklerin tamamına bakmak gerekirse; arama sonuçlarındaki performansın iyileştirilmesi, aranılan ilgili haber ve etkinlikleri bulmanın kolaylaştırılması, gelişmeler hakkında özet detaylar olarak sıralanabilir. Şu an için iOS kullanıcıları, gelen yeniliklerin hepsinden yararlanırken, Android kullanıcıları için de yeniliklerin tümünün ilerleyen günlerde aktif olması bekleniyor.

Twitter, haberlerden sürekli olarak haberdar olmak isteyen kullanıcılara, bununla alakalı bildirim göndereceklerini de söyledi. İlgi alanınız olan konularla alakalı gelişmeler olduğunda, bununla ilgili bildirim alabileceksiniz. Örneğin son günlerin en moda konusu Dünya Kupası hakkında,s özel sayfalar, skor bilgilerine ulaşabilecek durum açıklamaları, videoların yer aldığı bir bölüm olacak. Keşfet bölümünde de gündem hakkında görüş bildiren profiller ve haber yayınlayan sayfa profilleri olacak. Moments güncellemesi 16 farklı ülkede ve 5 farklı dilde yayınlanmış durumda. Güncelleme yakın zamanda Türkçe olarak da yayınlanacak.





PAYLAŞ