Twitter tarayıcıya 5 farklı hesap ekleme özelliği geldi - Haberler - indir.com

Twitter tarayıcıya 5 farklı hesap ekleme özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-22 17:46:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Son dönemlerde sık sık güncelleme haberiyle gündeme gelen Twitter sessiz sedasız yeni bir özelliği kullanıma sundu. Bir Twitter kullanıcı tarafından fark edilen özellik sayesinde artık web sürümünü kullanan kullanıcılar beş farklı hesap ekleyebilecekler.

Koronavirüs nedeniyle kullanımı artan Twitter yeni özelliklerini ardı ardına yayınlıyor. Özellikle son bir buçuk sene içerisinde yayınladığı güncellemelerle uygulama deneyimini arttıran platform yola bir sosyal medya uygulaması olarak başlasa da, günümüzde bir haber kaynağı olarak da kullanılıyor. Kullanıcı kitlesi arttıkça platforma kolay kısayollar getiren Twitter gün itibariyle çoklu hesap desteğindeki kişi sayısını da arttırmış bulunuyor. 

Twitter'da 'Konuma göre içerik' dönemi başlıyorTwitter'da 'Konuma göre içerik' dönemi başlıyor

Twitter henüz bu özellik hakkında resmi bir açıklama yapmasa da, platformun yeni özellikleri sessizce kullanıma sunması alışık olduğumuz bir durum.

Twitter, tweet cevaplarını engellemek adına değişikliğe gidiyor

"iedemirayak" isimli Twitter kullanıcısı tarafından fark edilen özellik platformun web sürümünü kullanan kullanıcıların yüzünü gülümsetecek gibi duruyor. Gün itibariyle çoklu hesap desteğindeki sınırı 5'e yükselten Twitter bu hamlesiyle birden çok hesap kullanan kullanıcılara büyük bir kullanım kolaylığı sundu. 

Twitter web sürümüne birden fazla hesap nasıl eklenir?

  • Yandaki menüde profil simgenize tıklayın.
  • Daha fazla simgesini  veya artı simgesini  seçin
  • Buradan, Var olan bir hesap ekle seçeneğini kullanabilirsiniz.
  • Hesaplarınızı ekledikten sonra profil simgenize tıklayıp daha fazla simgesinin  yanındaki daha küçük olan diğer profil simgelerine dokunarak hesaplar arasında geçiş yapabilirsiniz



İlgili uygulamalar
Veri politikasını güncelleyen Twitter kullanıcı verilerini satacak!Veri politikasını güncelleyen Twitter kullanıcı verilerini satacak!
Twitter kurucusu Jack Dorsey koronavirüsle mücadele için 1 milyar dolar bağışladıTwitter kurucusu Jack Dorsey koronavirüsle mücadele için 1 milyar dolar bağışladı

PAYLAŞ