Twitter, sonunda Instagram hesabı açtı - Haberler - indir.com

Twitter, sonunda Instagram hesabı açtı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-05 15:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Twitter uzun süredir Instagram hesabı açmamak konusunda istikrarlı bir şekilde ilerliyordu. Bir Twitter kullanıcısının vermiş olduğu tavsiyeyi değerlendirmeye alan Twitter yetkilisi, Instagram üzerinden kendisine resmi bir hesap açarak bunun ekran görüntüsünü de yine Twitter üzerinden paylaştı. Twitter'un resmi Instagram hesabı, açıldığından kısa bir süre sonra 1 milyon takipçiye yaklaşarak doğru bir adım atıldığını kanıtladı. Sosyal medyalar bildiğiniz üzere artık hayat damarlarından biri haline geldi. Bunun üzerine dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olarak yıllardır kullanılan Twitter, bir Twitter kullanıcısının vermiş olduğu tavsiye ile kendisine ait Instagram hesabı açtı. Twitter'ın arkasında çalışan ekibin Instagram hesabı üzerinden yaptığı ilk paylaşım ise kendine tavsiyede bulunan Twitter kullanıcısının tavsiye Tweet'i oldu. 

Burada değerlendirmesi gereken nokta, Twitter'un aslında Instagram'a  çok sayıda malzeme veriyor olmasıdır. Şöyle ki, sadece Twitter üzerinde paylaşılmış olan içerikler için özel olarak hazırlanmış ve paylaşılan Tweet'leri hızla Instagram üzerinde paylaşan özel bir Instagram hesabı dahi mevcuttur. Şimdi ise, bu tema ile açılmış sayfalara, Instagram'a kaliteli içerikler kazandırmayı başaran Twitter platformunun kendisi de eklenmiiş oldu. 

Android için Twitter gece modu ne zaman geliyor?Android için Twitter gece modu ne zaman geliyor?

Twitter, Instagram'da!

Twitter'ın Instagram'da yer almasını sağlayan Tweet ise şu şekildedir; " Instagram, kelimenin tam anlamıyla tweet'lerin ekran görüntüleriyle dolu ve bence Twitter, onları kendisi yapmalı." Kullanıcının bu tweeti yanıt bekleyerek atıp atmadığı elbette ki bilinmiyor fakat Twitter, söz konusu bu tweet'i dikkate alarak kullanıcıya şu cevabı veriyor; " "Merhaba! Bu tweet'i tanıtım malzemesi olarak kullanmak istiyoruz. Eğer herhangi bir itirazınız varsa bize bildirin!" Sonuç olarak anlaşıldığı üzere Twitter kullanıcısı herhangi bir itirazda bulunmuyor ve Twitter, Instagram'da kullanıcının tweet'ini karelere bölerek paylaşıyor. 

Twitter kullanıcısının vermiş olduğu tavsiye tweet'ini alan Twitter, yeni açmış olduğu Instagram hesabından bu paylaşımı 6 farklı gönderi haline bölerek paylaşım yapıyor ve ekran görüntüsünün bütünlüğünü bozmadan ilk paylaşımını da bu şekilde yapmış oluyor. Twitter'ın bu hareketi her biri platformda da oldukça beğeni topladı. Hem Twitter kullanıcıları hem de Instagram kullanıcıları Twitter'in tavsiye olarak aldığı tweet'i bu şekilde resmi Instagram hesabında paylaşarak büyük beğeni topladı. Uzun zamandır, Twitter'ın resmi Instagram hesabına sahip olması bekleniyordu. Bu geç de olsa bir tavsiye tweet'i üzerine yapmış olması oldukça başarılı bir hamle oldu. Twitter üzerinde  yapılan paylaşımlar halihazırda Instagram'ı besleyen en önemli faktörler arasındadır. Bu sebeple Twitter'ın da bu platforma dahil olması beğeni ile karşılandı. Gelecek günlerde Twitter'ın da diğer hesaplar gibi binler paylaşımı ve milyonlarca da takipçisi olması bekleniyor. 

 


İlgili uygulamalar
Twitter eski tasarımına geri döndürecekTwitter eski tasarımına geri döndürecek
Twitter kullanıcı verilerini izinsiz paylaşıyorTwitter kullanıcı verilerini izinsiz paylaşıyor

PAYLAŞ