Twitter sesli mesaj özelliğini üç ülkede daha test etmeye başladı - Haberler - indir.com

Twitter sesli mesaj özelliğini üç ülkede daha test etmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-18 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler sosyal medya platformu Twitter’ın bir süredir beklenen sesli mesaj özelliği Hindistan, Japonya ve Brezilya’da test edilmeye başlandı. Kullanıcıların 140 saniyeye kadar ses kaydetmesini sağlayacak olan bu yeni özelliğin testler sonrasında tüm dünyada kullanıma sunulması bekleniyor. Baktığımız zaman WhatsApp ve Instagram gibi birçok sosyal medya uygulamasında uzun bir süredir sesli direkt mesaj özelliği bulunuyor. Twitter’ın büyük eksikliklerinden birisi olarak gözüken bu özellik ise test edilmeye başlandı. Yeni özellik şuanlık sadece Hindistan, Japonya ve Brezilya gibi ülkelerde sınırlı olup kullanıcıların deneyimine sunulsa da, yakın bir dönemde tüm kullanıcılar için sunulması bekleniyor.

Twitter’ın resmi Twitter hesabı, birkaç saat önce yaptığı paylaşım ile 140 saniye sınırlamasına sahip sesli mesaj özelliğini doğruladı ve Hindistan sonrasında Brezilya ve Japonya için de aynı haberler geldi.

Twitter son çeyrekte beklentileri aştıTwitter son çeyrekte beklentileri aştı

Twitter’a 140 saniyelik sesli mesaj özelliği geliyor

Twitter’ın sesli direkt mesaj özelliğinin henüz test aşamasında olduğunu belirtirken, Twitter’ın geçtiğimiz aylarda bu tarz bir özellikten bahsettiğini belirtelim. Ancak sesli mesaj özelliğinin ne zaman sunulacağı ise söylenmemişti. Clubhouse gibi birçok popüler sosyal medya servisinin popülerleşmesi ile beraber Twitter’dan byle bir hamle gelerek, sesli mesaj özelliğini hızlandırmış gibi duruyor.

Twitter Hindistan Genel Müdürü olan Manish Maheshwari, yeni sesli direkt mesaj özelliği hakkında şu açıklamaları yaptı;  "Hindistan, Twitter için öncelikli bir pazar bölgesi ve bu nedenle birçok yeni özellik ilk önce ülkemizde test ediliyor. Direkt sesli mesaj özelliği sayesinde kullanıcıların duygularını daha gerçekçi bir şekilde aktarmasına olanak sağlayacağımız için çok heyecanlıyız.” Söz konusu yeni sesli mesaj özelliğinin henüz ne zaman sunulacağı bilinmezken, yakın zamanda özelliğin tüm dünya kullanıcılara sunulması bekleniyor. Bakalım bu sesli mesaj özelliği kullanıcılar tarafından ne derece beğenilecek göreceğiz.


Twitter’da ödemeler Bitcoin ile yapılacakTwitter’da ödemeler Bitcoin ile yapılacak
Twitter, Türkiye dahil 21 ülkenin devlet başkanını etiketleyecekTwitter, Türkiye dahil 21 ülkenin devlet başkanını etiketleyecek

PAYLAŞ