Twitter masaüstü uygulaması yayınlandı - Haberler - indir.com

Twitter masaüstü uygulaması yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-11 18:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

MacOS ekosisteminin yeni sürümü olan Catalina ile beraber Mac kullanıcıları bazı iPad uygulamalarını bilgisayarda kullanma fırsatı yakaladılar. Öyle ki Mac Catalyst teknolojisi sayesinde Twitter’ın iPad uygulaması artık Mac için bugün itibariyle yayınlandı ve kullanılabilir oldu. Apple tüm ekosisteminin yeni işletim sistemi sürümlerini yayınlarken, macoS tarafında ise Catalina’yı yayınladı. Bu yayınlama ile beraber bir yenilik olarak ise iPad uygulamalarını Mac’lerde kullanılabilir olacağını açıklamıştı. Mac Catalyst teknolojisi kullanılan bu yöntemde geliştiriciler kendi uygulamalarını Catalyst teknolojisine uyumlu hale getirdikleri zaman Mac masaüstü tarafında daha fazla iPad uygulaması kullanılabilir olacak.

MacOS Catalina İçin Twitter Desteği Geldi

Türkiye’de alkollü içeceklerin hesaplarına Twitter takip engeli!Türkiye’de alkollü içeceklerin hesaplarına Twitter takip engeli!

Twitter uygulaması artık Mac masaüstünde rahat bir şekilde çalışmak üzere bugün itibariyle yayınladı. Mac kullanıcılar Twitter uygulamasını App Store’dan indirebilir olurken, yeni uygulama tıpkı mobil cihazda bilinen birçok özelliğe sahip olarak Mac cihazlarda kullanılabilir olacak. Diğer yandan Mac’ler için yapılan bu Twitter uygulamasında karanlık mod desteğinin de yer aldığını belirtelim.

Sadece değil Catalyst teknolojisine sahip olacak olan Mac uygulamalarınızı Mac bilgisayarınıza App Store üzerinden bugün itibariyle indirebilirsiniz. Bakalım Twitter’ın bu hamlesi sonrasında daha hangi geliştiriciler kendi mobil uygulamalarını Mac cihazlar için uyumlu bir hale getirecek göreceğiz. Mac cihazınızı güncellemediyseniz, Twitter uygulamasını kullanabilmek ve indirebilmek için Mac Catalina sürüm güncellemesini yüklemeniz gerektiğini hatırlatalım. Twitter’ın Mac ile uyumlu olan sürümlü şuan için indirilebilir durumda olduğunu da belirtelim.


İlgili uygulamalar
Twitter'ın iOS uygulamasına beklenen özellik nihayet geldiTwitter'ın iOS uygulamasına beklenen özellik nihayet geldi
Twitter, yaşanan erişim sorunu hakkında açıklamalar yaptıTwitter, yaşanan erişim sorunu hakkında açıklamalar yaptı

PAYLAŞ