Twitter hesap onay başvuruları askıya alındı    - Haberler - indir.com

Twitter hesap onay başvuruları askıya alındı   

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-31 18:00:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Hesap doğrulama için başvuruları Mayıs ayı itibariyle almaya başlayan Twitter, yaşadığı yoğunluk nedeniyle başvuruları askıya aldığını duyurdu.

Mavi onay işareti için yeni kriterler getiren ve dünya genelinde yeni bir doğrulama programını başlatan Twitter, kısa süre içerisinde milyonlarca talep aldı. Alınan taleplere yetişmekte zorlanan sosyal medya devi, başvuru sürecini askıya almak zorunda kaldı. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda yaşanan yoğunluğa dikkat çeken Twitter yönetimi, mevcut durum nedeniyle doğrulama çalışmalarının aksayabileceğini ifade ederken, yeni başvuruların ikinci tarihe kadar alınmayacağı ifade edildi.

Twitter mavi rozet kurallarını revize etti              Twitter mavi rozet kurallarını revize etti              

Twitter üzerinden resmi bir şekilde açıklanan mevcut gelişme için “Gönderilenleri gözden geçirirken şimdilik daha fazlasını kabul etmeye ara vermeliyiz. İstekleri yakında yeniden açacağız!” denildi. Açıklamada başvuruları ne zaman tekrar kullanıma açılacağı ile ilgili herhangi bir detay verilmedi.

20 Mayıs’ta duyurulmuştu

20 Mayıs'ta Twitter'ın resmi blog adresi üzerinden duyurulan gelişme ile birlikte tüm dünya genelinde başvuruların kullanıcıları açık hale getirildiği ifade edilmişti. Ancak görünen o ki kısa süre içerisinde yüksek sayıda başvuru yapılması, Twitter'ın beklentilerini de aştı ve arka plandaki çalışmaları zorlaştırdı.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ