Twitter CEO'sunun aldığı maaş dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

Twitter CEO'sunun aldığı maaş dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-09 13:51:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketlerinin baş isimleri olan CEO’ların aldıkları maaş ve kazanç rakamları her zaman merak edilen noktalardan birisi olmuştur. Özellikle dünya devi olan sosyal medya şirketlerinin baş isimleri her zaman almış oldukları maaşlar ile dikkatleri üzerine topluyorlar. Şimdi ise 2018 yılında Twitter CEO’suna ödenmiş olan maaş miktarı belli oldu. Hafta başı ile beraber ortaya çıkan bazı raporlara göre Twitter CEO’su olan Jack Dorsey’in geçtiğimiz yıl almış olduğu toplam maaş oldukça dikkat çekiyor. Bu noktada Dorsey’in raporlara göre 2018 yılında sadece 1.40 dolarlık bir maaş aldığı belli oluyor. 2008 yılında görevinden ayrılıp daha sonra 2015 yılında tekrardan CEO koltuğuna gelen Jack Dorsey, alacağı tüm tazminatları reddetmişti.

Twitter CEO’sunun Dikkat Çeken Maaşı

Twitter'ın Yeni Uygulaması Twttr İndirme ve Kayıt Olma İşlemleriTwitter'ın Yeni Uygulaması Twttr İndirme ve Kayıt Olma İşlemleri

Twitter CEO’su Dorsey’in sahip olduğu bu değer yaratma ve bağlılığının göstergesi olarak almış olduğu 1.40 dolarlık maaş oldukça dikkatleri üzerine topladı. Ancak tabii ki yılı bu rakam ile kapatmadı. Bu noktada bir mobil ödeme şirketi de bulunan CEO’nun yıl içerisindeki hisselerinin bir kısmı satılarak 80 milyon dolarlık bir gelir elde etti. Maaş noktasında sadece Twitter CEO’su değil, Google tarafında Larry Page ile Sergey Brin ve Facebook tarafında ise CEO Mark Zuckerberg her sene şirket performansına bağlı olarak 1 dolarlık maaş alıyorlar.

Twitter CEO’sunun yayınlanan raporlarında 1.40 dolar aldığı belli olurken bakalım ilerleyen dönemlerde de benzer hareketler görecekmiyiz.


İlgili uygulamalar
Twitter'dan mutlu edici yeni özellik geliyorTwitter'dan mutlu edici yeni özellik geliyor
Twitter'a belirliyeci etiketler geliyor!Twitter'a belirliyeci etiketler geliyor!

PAYLAŞ