Twitch nihayet Apple TV’ye geliyor - Haberler - indir.com

Twitch nihayet Apple TV’ye geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-09 11:49:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Video oyunu oynayan oyuncuların hayranları ve kendileri gibi diğer oyuncularla canlı yayın yolu ile görüntülü iletişim kurmalarının yanı sıra aynı zamanda chat yaptıkları bir platform olan Twitch, oyun konsolları, mobil cihazlar ve birçok farklı platformda bulunuyor. Beklenen gelişmeler sonunda nihayet Apple TV'ye de geldiği ve beta  sürüm olarak kullanıcılara sunulduğu duyuruldu. 

PUBG'ye 6 twitch yayıncısının kıyafetleri eklendiPUBG'ye 6 twitch yayıncısının kıyafetleri eklendi

Son zamanların yeni rakipleriyle kıyasıya bir yarışa giren Twitch, kullanıcılarının uzun süredir dile getirdiği ve beklediği önemli bir gelişmeyi duyurdu. Uygulama nihayet Apple TV'de kullanıcılara sunuluyor. Yeni gelişmeyle tvOS tabanlı cihazlarda da Twitch kullanıma sunuluyor. 

Beta Sürüme Başladı

Apple'ın TestFlight programının bünyesine giren Twitch uygulaması beta sürecine başlamış oldu. Uygulama içerisinde canlı yayın izlemek, sohbet kısmına katılarak yorum yapmak ve popüler oyunları takip etmek gibi bilinen bütün özellikler de kullanılabilecek. Uygulamanın eksikliği şimdiye dek 3. taraf uygulamalar ile telafi edilmeye çalışıldı. 

Uygulamanın final sürümü yayınlanmadan önce beta sürümüne katılmak için, TestFlight uygulamasını Apple TV ve bir iOS cihaza yüklemek ve TestFlight programına kayıt olmak gibi aşamaları tamamlamanız gerekmektedir.


Apple Music tarayıcılara geliyorApple Music tarayıcılara geliyor

PAYLAŞ