Twitch, Bitcoin İle Çalışmaya Başlıyor - Haberler - indir.com

Twitch, Bitcoin İle Çalışmaya Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-28 16:32:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Oyun videoları seyretmekten keyif alan ve oynadıkları oyunları canlı yayın şeklinde sunmayı seven kullanıcıların en çok kullandıkları platformlar arasında yerini alan Twitch, her geçen gün kullanım kitlesini artırmaya devam ediyor. Birbirinden farklı kullanıcılar tarafından tercih edilen Twitch platformu dünyanın her yerinden oyuncular tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Twitch platformunda bildiğiniz üzere önceden Bitcoin ve Bitcoin Cash ile ödeme sistemi yer alıyordu. Fakat sonrasında bu sistem platformdan kaldırıldı. Şimdi ise Twitch platformu tekrar Bitcoin ve Bitcoin Cah ile ödeme sistemlerini genişletiyor. 

Bildiğiniz üzere Bitcoin, her geçen gün daha da fazla sektörde kullanılan ve kullanıcılarına farklı zenginlikler sağlayan bir para birimidir. Dünyanın en büyük yayın platformu olarak uzun süredir hayatımızda olan Twitch, bildiğiniz üzere Amazon şirketinin bünyesinde hizmet veriyor. Söz konusu bu platform, Bitcoin ve Bitcoin Cash'ı yeniden ödeme seçeneklerine arasına dahil etti. Yeni sistem ile beraber kullanıcılarına farklı bir ödeme seçeneği sunan Twitch, bu şekilde daha fazla kullanıcı sayısına ulaşmayı hedefliyor. 

Twitch 9 milyar saat açık kaldı!Twitch 9 milyar saat açık kaldı!

Twitch, ödeme seçeneklerine Bitcoin'i ekledi

Daha önceki bilgilere baktığımızda Twitch, Mart ayına kadar Bitcoin ve Bitcoin Cash ile ödeme sistemlerini kabul ediyordu fakat Mart ayından itibaren bu ödeme seçeneği platformdan kaldırılmıştı. Bitplay'in platform üzerinde tekrar aktif hale getirilmesi ile beraber Bitcoin ve Bitcoin Cash ile Twitch üzerinden ödeme yapmak artık mümkün hale geldi. Dünyanın en çok tercih edilen yayın platformu Twitch, bu şekilde bir ödeme sistemi ile beraber daha fazla yayıncıya hitap ediyor. Her geçen gün daha da fazla kullanıcıya hitap eden ve farklı yenilikler ile güncellenen Twitch, oyun sektörünün en önemli seçimleri arasında yer alıyor. 

Twitch üzerinde, Bitcoin ve Bitcoin Cash ödeme sistemleri, abonelik ödeme sayfasında daha az tercih edilen ödeme yöntemlerine ayrılmış olan kısmında yer alıyor. Yapılan bu ödeme sistemleri değişikliği Twitch'in blogunda ya da herhangi bir basın bülteni ile açıklanmadı. Fakat yapılan değişikliklerin kısa zaman içerisinde resmi olarak sunulması ve blokta da yerini alması bekleniyor. Twitch'in bazı kullanıcıları, bu durumun Amazon şirketinin pilot uygulaması olduğunu düşünüyor. Twitch yayın platformu tarafından sunulan bu yeni ödeme şeklinin sorunsuz bir şekilde çalışıyor olması Amazon şirketinin sahip olduğu ödeme yöntemi olarak Bitcoin ve Bitcoin Cash'ı kullanması tahmin edilen yenilikler arasındadır. 

Twitch'in bu ödeme yeniliği sayesinde zenginleşiyor olması oyuncular tarafından en beğenilen yenilikler arasında yer alıyor. Sizde Twitch kullanıcıları arasında yer alıyorsanız uygulamanızı güncelleyerek Bitcoin ve Bitcoin Cash sistemleri ile ödeme yapabilirsiniz. Bitcoin kripto para birimi, bu yılın ilk günlerinde 3.000 - 4.000 dolar aralığında işlem görürken daha sonraki aylarda yani son dönemlerde toparlamış gözüküyor. Bu rakamlar geçtiğimiz günlerde 13.500 dolar civarını görmüştü. Dünyanın en büyük yayın platformu olan Twitch'in ödeme sistemlerini genişletiyor olması daha fazla kullanıcı ve daha fazla kolaylık sağlayacak seçenekler sunuyor. Kullanımınızı zenginleştirmek ve ödeme işlemlerinizi Bitcoin ile yapmak isterseniz sizde güncel halini kullanabilirsiniz. 


 


İlgili uygulamalar
Twitch Yayıncısı, Yaptığı Cosplay Nedeniyle 1 Ay Ceza AldıTwitch Yayıncısı, Yaptığı Cosplay Nedeniyle 1 Ay Ceza Aldı
Twitch Canlı Yayınları Askıya AldıTwitch Canlı Yayınları Askıya Aldı
Twitch Yayıncısı Ninja, Yayıncılığın Kitabını YazıyorTwitch Yayıncısı Ninja, Yayıncılığın Kitabını Yazıyor

PAYLAŞ