TurkNet İnternet Fiyatları Arttı - Haberler - indir.com

TurkNet İnternet Fiyatları Arttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-10 15:32:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizin internet sağlayıcılarından birisi olan Turknet tarafından kullanıcılara gönderilen e-postaya göre sözleşmesiz olan internet paketlerinin zamlandığı duyuruldu. Zam gerekçesi de detaylı bir şekilde açıklanırken, başlıca olarak yüksek altyapı masrafları ve internet fiyatları bu zammı zorunlu kıldı diyebiliriz. Ülkemizde sunduğu fiyatlar ile dikkat çeken ve sevilen bir internet servis sağlayıcısı olan Turknet, dün itibariyle kullanıcıları için üzücü haberi e-posta ile duyurdu. E-posta içeriğine göre bugüne kadar 64.99 TL’lik sabit bir fiyata sahip olan Özgür İletişim Paketi’nin Haziran ayı ile beraber 75.99 TL olacağı belirtilirken Özgür İletişim Ekstra paketinin ise Haziran ayı ile beraber 85.99 TL fiyat etiketine sahip olacak.

Turknet Rakamları Artıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi Yüz Tanıma Sistemi İle KorunacakTürkiye Büyük Millet Meclisi Yüz Tanıma Sistemi İle Korunacak

Şirket tarafından söz konusu bu arışların kendilerinin de memnun olmadıkları belirtiliyor. Fiyat artışının sebepleri olarak ise son bir yıldaki bağlantı maliyetlerinin %50 oranında ve veri taşıma maliyetlerinin %40 oranında, yatırım maliyetleri ve döviz kuru sebebinin %50, diğer maliyetlerin ve enflasyon sebepleri ile beraber %20 artış sağlaması bu zammın genel sebepleri olarak nitelendirildi.  

Bu tüm maliyetler kapsamında Turknet, paket fiyatlarında 11 TL’lik yüzde 17’lik bir artışa gittiklerini belirtiyor. Yine de kullanıcıların bu rakamların cebine yansımış olacak. Turknet’in gerçekleştirmeye devam ettiği yatırımlar ile çıkan maliyetleri kullanıcıya avantaj olarak sunmak istedikleri biliniyor. Bu sayede şirket zam rakamlarını oldukça minimal seviyede tutuyor. Bakalım yapılan bu zam kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.


Türk Telekom 2019 İlk Çeyrekte Büyüme Rekoru KırdıTürk Telekom 2019 İlk Çeyrekte Büyüme Rekoru Kırdı
Türksat 5A Uydusunun Fırlatma Tarihi Belli OlduTürksat 5A Uydusunun Fırlatma Tarihi Belli Oldu

PAYLAŞ