Turkcell yönetim kurulunda görev değilikliği! - Haberler - indir.com

Turkcell yönetim kurulunda görev değilikliği!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-06 19:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Turcell yönetiminde önemli bir görev değişikliği yaşandı. Aktarılan bilgilere göre Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça’yla birlikte kurul üyelerinden Atilla Koç, Mehmet Hilmi Güler görevlerinden ayrıldı!

“Sermaye Piyasası Kurulu” (SPK) haftalık bülteninde yer alan açıklamalara göre görevinden ayrılan Ahmet Akça, Atilla Koç ve Hilmi Güler'in yerlerine Nail Olpak, Tahsin Yazar ve Afif Demirkıran bağımsız yönetim kurulu üyeleri olarak atandı. Yeni yönetim kurulu üyeliğine atanan isimlerin şirket kurallarına uygun olarak genel kurul tarafından uygun bağımsız üyeler atanana ya da seçilene kadar görevlerine devam edecekleri öğrenildi.

Samsung Galaxy S10 Lite'ın yeni bir versiyonu Türkiye'de satışa çıkıyor!Samsung Galaxy S10 Lite'ın yeni bir versiyonu Türkiye'de satışa çıkıyor!

Görev değişikliği kimler arasında yapıldı?

“Bursa İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi Ekonomi Bölümü” mevzunu Ahmet Akça 2013 senesinin Mart ayında SPK tarafından Turkcell Yönetim Kurulu'na bağımsız üye olarak atanmıştı. Ahmet Akça, Ağustos ayından beri “Turkcell Yönetim Kurulu Başkanlığı” görevinde olan Akça bugün itibariyle görevinden ayrıldı. 

Turkcell ve Huawei'den sürpriz ortaklık

“Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi”nden mezun olan Atilla Koç. "İçişleri Bakanlığı"nda Bakanlık Müşavirliği ve "Konya Emniyet Müdürlüğü" görevlerinden sonra bir süre kaymakamlık görevini üstlendi. Ardından “Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği” ve “Merkez Valiliği” görevlerini yapan Atilla Koç, 2013 senesinden beri “Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi”ydi. Bugün görevden ayrılan Atilla Koç görevinden ayrıldı.

2013 senesinden beri Turkcell Yönetim Kurulu üyesi olan Mehmet Hilmi Güler görevinden ayrıldı.

Yönetim Kurulu tarafından ayrılan üyelerin yerine geçici olarak Nail Opak, Tahsin Yazar, Afif Demirkıran atandı.

Bugün yapılan duyuruyla ilgili henüz görevinden ayrılan ya da geçici olarak göreve atanan isimlerden henüz bir açıklama gelmedi. 

 


PS Plus Türkiye fiyatlarına beklenmeyen zam!PS Plus Türkiye fiyatlarına beklenmeyen zam!
Turkcell ve Huawei, 5G altyapısı için testlere başladı!Turkcell ve Huawei, 5G altyapısı için testlere başladı!

PAYLAŞ