Turk Telekom'un yeni CEO'su Ümit Önal oldu - Haberler - indir.com

Turk Telekom'un yeni CEO'su Ümit Önal oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-31 14:02:51
Editör : Numan Dargın
Kategori : Teknoloji

Türkiye’nin en köklü telekomünikasyon şirketi Türk Telekom CEO’da değişikliğe gitti. Türk Telekom’un yeni CEO’su Ümit Önal oldu.

Yaklaşık 3 yıldır Türk Telekom’un CEO’luğunu üstlenen Paul Doany koltuğunu yeni bir isme Ümit Önal’a devretti. Konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’nun yapmış olduğu açıklama ise şu şekilde:

iPhone ve iPad için Türk Telekom Uygulaması YayınlandıiPhone ve iPad için Türk Telekom Uygulaması Yayınlandı

Şirketimiz Genel Müdürü – CEO’su Boulos H.B. Doany, 26 Eylül 2016 tarihinden bu yana sürdürdüğü görevinden ayrılma kararı almıştır.

Şirketimiz Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ümit Önal vekaleten Türk Telekom Genel Müdürü – CEO olarak atanmıştır.

Boulos H.B. Doany’e şirketimiz için yaptığı çalışmaları ve görev süresince yaptığı değerli katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki iş yaşamında başarılar dileriz.”

Ümit Önal Kimdir?

Evli ve üç çocuk babası olan Önal, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur.

İş hayatına medya ve iletişim sektörüyle adım atan Ümit Önal, 2016-2018 yılları arasında Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiş sonrasında 2018 Aralık’ında ise yine Türk Telekom’un Pazarlama ve Müşteri Hizmetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığını sürdürmekte olan Ümit Önal TVYD (Televizyon Yayıncıları Derneği) ve RVD (Reklam Verenler Derneği) üyesidir.


Türk Telekom Grubu Online İşlemler'e Apple Watch Desteği!Türk Telekom Grubu Online İşlemler'e Apple Watch Desteği!
Pokemon GO'nun Nintendo'ya Kattığı Değer Turkcell ve Türk Telekom'u GeçtiPokemon GO'nun Nintendo'ya Kattığı Değer Turkcell ve Türk Telekom'u Geçti

PAYLAŞ