Türk Telekom'dan koronavirüsle mücadele adına 40 milyon TL bağış - Haberler - indir.com

Türk Telekom'dan koronavirüsle mücadele adına 40 milyon TL bağış

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-02 18:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere corona virüs salgını her geçen gün dünyada ve ülkemizde etkisini artırarak devam ediyor. Cotona virüs nedeniyle sanatçılar tarafından yapılan destek kampanyaları olduğu gibi aynı zamanda devlet tarafından da bir kampanya başlatıldı. Milli Dayanışma Kampanyası adlı altında hazırlanan bu kampanya kapsamında para toplanıyor. Türk Telekom, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu "Milli Dayanışma Kampanyası" isimli bağış kampanyasına 40 milyon TL destek olacağını söyledi. Devlet tarafından yapılan bu kampanya kapsamında toplanan paralar dar gelirli vatandaşlara destek sağlanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart Pazartesi akşamı yapmış olduğu açıklama ile beraber koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında "Milli Dayanışma Kampanyası" adı altında bir bağış kampanyası başlatıldığını duyurmuştu. Birçok kişinin bağış yaptığı bu kampanyaya Türk Telekom'da destek verdi. Türk Telekom tarafından yapılan açıklama ile beraber salgın nedeniyle mağdur olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanya'sına tüm çalışanlar adına toplam olarak 40 milyon lirayı aşkın bağışta bulunacağının bilgisini verdi. 

Türk Telekom ile anlaşmaya varan Google, sunucularını Türkiye'ye getiriyorTürk Telekom ile anlaşmaya varan Google, sunucularını Türkiye'ye getiriyor

Konuyla ilgili açıklamalarına yer verilen Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderlik ettiği Millî Dayanışma Kampanyası’na toplumun tüm kesimlerinden gelen destek çığ gibi büyüdü. Türk milletinin ne kadar yüce gönüllü ve samimi olduğunu ortaya koyan bir tablo ile karşılaştık. Böyle mukaddes bir toplumun ferdi olmaktan gurur duyuyorum" dedi ve sözlerini şu şekilde devam etti; "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderlik ettiği Millî Dayanışma Kampanyası’na toplumun tüm kesimlerinden gelen destek çığ gibi büyüdü. Türk milletinin ne kadar yüce gönüllü ve samimi olduğunu ortaya koyan bir tablo ile karşılaştık. Böyle mukaddes bir toplumun ferdi olmaktan gurur duyuyorum"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başlatılan kampanyanın amacını "yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamaktır" sözleriyle açıklamıştı.


Türk Telekom Muud müzikte 2019’un En'lerini Açıkladı!Türk Telekom Muud müzikte 2019’un En'lerini Açıkladı!
Yaşanan internet sorunuyla ilgili Türk Telekom resmi açıklama yaptıYaşanan internet sorunuyla ilgili Türk Telekom resmi açıklama yaptı
Türk Telekom CEO'su Ümit Önal'dan önemli açıklamarTürk Telekom CEO'su Ümit Önal'dan önemli açıklamar

PAYLAŞ