Tüketici İçgörü Platformu Ücretsiz Olarak Kullanıma Açıldı! - Haberler - indir.com

Tüketici İçgörü Platformu Ücretsiz Olarak Kullanıma Açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 13:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

2014 tarihinde kurulan büyük veri şirketi Kimola'nın, tüketici içgörüleri üreterek reklamverenlerin daha etkili stratejiler geliştirmesini sağlayan platform ücretsiz olarak kullanıma açıldı.

Tüketici İçgörü Platformu Ücretsiz Olarak Kullanıma Açıldı!

Kimola'nın yaptığı bu içgörü platformu, reklamverenlerin daha etkili stratejiler geliştirmesini amaçlayan, sektörle geçtiğimiz ay buluşan Tüketici İçgörü Platformu ücretsiz olarak ulaşılabilir durumda. İletişim sektöründe tüketici araştırmalarının çok büyük bir zaman ve para kaynağı gerektirdiğine dikkat çeken şirket ortaklarından Beybin Esen, Kimola olarak amaçları arasında her iletişimcinin kendi markası için hızla ve kolayca, anlamları verilere ulaşabilmesini sağlamak olduğunu belirtiyor. Tüketici İçgörü Platformu'nda birçok marka ortak hedef kitlelerini ücretsiz olarak kullanıma açtığını dile getirdi.

Kimola, 1 Milyon TL Yatırım AldıKimola, 1 Milyon TL Yatırım Aldı

Tüketici İçgörü Platformu'na ücretsiz olarak giriş yaparak, sanatseverler, e-ticaret tüketicileri, seyahatseverler, kitap kurtları ve teknolojiseverler gibi farklı tüketici gruplarını etkileşime girdikleri markalar kadar geniş veri setlerindeki analizlere ulaşılabilir. Kimola şirketi 2014 yılı içerisinde büyük veri alanında metin verisi işlemek için kurulmuştur. Başladıktan bir süre sonra StartersHub, 500 Startups ve Melek Yatırımcı Uğur Şeker'den 1 milyon Türk Lirası değerinde yatırım aldı. Nike gibi birçok önemli marka ve kurumlara hizmet veren Kimola'nın yapay zekası üzerine kurulu olan analitik ürünü, markaların, araştırma şirketlerinin ve strateji odaklı ajansların tüketicileri daha iyi anlamasına olanak sağlıyor.



PAYLAŞ