Trendyol GEL-AL nokta sayısı 11 bine ulaştı - Haberler - indir.com

Trendyol GEL-AL nokta sayısı 11 bine ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-20 18:45:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Sipariş teslimatlarında yeni bir dönem başlatan Trendyol, Gel-Al nokta sayısını 11 bine yükselterek teslimatlarda geniş bir servis ağı yarattı.

Türkiye'nin e-ticaret alanında sektör lideri olan Trendyol, yenilikleri ile de sektöre yön vermeye devam ediyor. Şirket tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan Gel-Al projesinde 2021 yılında önemli bir gelişme yaşandı. Türkiye'de faaliyet gösteren farklı sektörlerdeki esnafların kazanç sağlamasını ve müşterileri teslimatını daha kolay noktalardan almasını hedefleyen projede, son güncellemelere göre 11 bin Gel-Al noktası oluşturuldu.1 yıllık süre içerisinde 2 milyon Trendyol müşterisinin Gel-Al noktalarını tercih ettiğini belirten Trendyol, yapılacak yeni güncellemeler ile birlikte Türkiye'nin farklı bölgelerinde yeni Gel-Al noktalarının da hizmete alınacağını duyurdu.

Kargo teslimatlarında “Evde bulamadık” sorunu tarihe karışıyor

Gel-Al hizmetinden yararlanan müşteriler, üstelik Trendyol'dan 10 TL'lik bir indirim kuponu kazanıyor. Kargolarını kargo şubelerinden ya da anlaşmalı esnaflardan alma imkânına sahip olan müşteriler, böylece 7 gün 24 saat kargo bekleme derdinden de kurtuluyor. Kargo takibi ile kargoların Gel-Al noktalarına teslim edildiği öğrenildikten sonra Trendyol müşterileri istediği zaman Gel-Al noktalarına giderek kargosunu alabiliyor.

Yeni bir kazanç alanı olarak değerlendirilen Trendyol Gel-Al noktalarında üstelik esnafların başvurularını yaparak yeni bir Gel-Al noktası oluşturabilmesi de mümkün. Dükkanında internet erişimi bulunan, kargoların güvenli bir şekilde depolanabileceği alanı olan ve haftanın en az 6 günü açılan işletmelerin kapsam dahilinde olabildiği Trendyol Gel-Al noktaları, esnafların mevcut işlerinde daha fazla geliri ulaşmasını sağlıyor. Üstelik kargo almak için işletmelere gelen müşteriler, ihtiyaçlarını da yine bu esnaflardan yaparak esnafların daha fazla müşteriye ulaşması, satış yapmasını sağlıyor.

Trendyol Gel-Al kargo otomatlarının sayısını arttıracak

Trendyol'un Gel-Al hizmeti ile hedefledi bir diğer yenilik otomat sayılarının artması. Şu anda 7 farklı ilde 500 Gel-Al kargo otomatları ile hizmet veren Trendyol'da yıl sonuna kadar bu sayının 4 kat artarak 2 bine çıkması bekleniyor. Gelecek yıl 24 farklı ilde hizmet vermeye başlayacak olan kargo otomatları, 7/24 hizmet vererek siparişlerin kolay ve güvenli bir şekilde müşteriler tarafından alınmasını sağlıyor.





PAYLAŞ