Tinder'da görüntülü sohbet dönemi başlıyor - Haberler - indir.com

Tinder'da görüntülü sohbet dönemi başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-27 23:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Tinder’ın bir süre önce üzerinde çalışmaya başladığı "Face to Face" (Yüz Yüze) olarak isimlendirilen özelliği kullanıma sunuldu. Kullanıcıların buluşmadan önce yüz yüze konuşabilmesini sağlayan bu özellik sayesinde artık kullanıcıların fotoğraflarındaki gibi olup olmadığı görülebiliyor.

Dünyanın en popüler arkadaşlık uygulamalarından biri olan Tinder, bugün "Face to Face (Yüz Yüze)" olarak isimlendirdiği yeni bir özelliği kullanıma sundu. Adından da anlaşıldığı gibi kullanıcıların yüz yüze konuşmasını sağlayan bu özellik, buluşma esnasında ki sürprizleri ortadan kaldırıyor.

Tinder Premium özelliği herkese sunulacakTinder Premium özelliği herkese sunulacak

Tinder yeni özellikle işlevselliğini arttırdı

Tinder'a gelen yeni özellikle birlikte artık kullanıcılar, fiziksel olarak bir araya gelmeden önce birbirlerini görme imkanına sahipler. Ancak Tinder’ın bu özellik için kolları sıvamasındaki neden sadece sürprizleri ortadan kaldırmak değil. Pandemi nedeniyle sosyal mesafenin oldukça önemli olduğu bu günlerde kullanıcılarının birbirlerini tanımasını kolaylaştırmak isteyen şirket pandemi dönemin başlarında “Face to Face” özelliği üzerinde çalışmaya başlamıştı. Bu hamlesiyle pandemi döneminde uygulamanın kullanılabilirliğini de devam ettiren şirket bu özellik sayesinde kullanıcıların, biriyle buluştuklarında beklemedikleri bir sürprizle karşılaşmayacaklarını söylüyor.

Tinder video görüşme özelliğinin beta testleri başladı

Yeni özellik hakkında açıklamalar yapan Tinder yöneticilerinden Rory Kozoll, özelliğin bir süredir oldukça kısıtlı bir kullanıcı kitlesiyle test edildiğini dile getirdi. Beta kullanıcı kitlesinin geri dönüşlerinin oldukça olumlu olduğunu söyleyen Kozoll, bu özelliğim artık tüm Tinder kullanıcıları tarafından kullanılabileceğini açıkladı.

Yeni özelliği kullanmak için sohbet esnasında her iki kullanıcının da onay vermesi gerekiyor. Görüşme esnasında bir kullanıcı isteği doğrultusunda bu özelliği devre dışı bırakabiliyor. Kozoll, Face to Face özelliğinin kullanıcıları bir araya getirmelerinin yanı sıra, kullanıcı güvenliğini de sağlayacağının da altını çiziyor. Şirketin yeni özellikle hedeflediği başarıyı yakalayıp yakalayamayacağını ise zamanla göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Tinder ülke seçimi zorunluluğu kaldırılıyorTinder ülke seçimi zorunluluğu kaldırılıyor
Spotify, Tinder ve Epic Games Apple’a karşı birleştiSpotify, Tinder ve Epic Games Apple’a karşı birleşti

PAYLAŞ