Tinder Lite önümüzdeki hafta yayına giriyor! - Haberler - indir.com

Tinder Lite önümüzdeki hafta yayına giriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-11 13:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Günümüzde mobil arkadaşlık uygulamalarının kullanımı oldukça revaçta. Dünya çapında yoğun ilgi gören uygulamalar arasında ise Tinder yer alıyor. Mobil uygulama pazarında henüz yeni sayılabilecek olan bu uygulama kısa bir süreçte milyonlarca aktif kullanıcı sayısına sahip oldu. Bu durumun Tinder’ın diğer uygulamalara göre gizlilik ve güvenlik açısından daha katı bir tutum sergilemesinden de kaynaklı olduğunu söyleyebiliriz. 

Her gün milyarlarca kullanıcısı olan Tinder uygulamasının geliştiricileri geçtiğimiz aylarda Asya pazarına da açılmak istediklerini dile getirmişlerdi. Şirketten bugün bu konuyla yakından ilgili olan bir açıklama geldi. Şirket kullanıcıları için “Tinder Lite” adını verdiği yeni uygulamayı önümüzdeki hafta pazara sunmaya hazırlanıyor. Normal sürümden daha hafif olan uygulamanın ise ilk olarak Vietnam’da kullanıma sunulması bekleniyor. 

Tinder, Spotify ile müzik paylaşılmasını sağlayan bir güncelleme getirecekTinder, Spotify ile müzik paylaşılmasını sağlayan bir güncelleme getirecek

Tinder Lite hızlı kullanım imkanı sağlayacak 

Tinder Benzeri Arkadaşlık Uygulamaları

Tinder Lite adını alan bu yeni uygulama normal sürümden 25 kat daha küçük. Bunun yanı sıra uygulamada arkadaş edinmeyi kolaylaştıran uygulamanın kaydırma gibi temel özellikleri ise yeni uygulama da hala işlevsel olacak. Tinder Lite’ı normal sürümden ayıran şey ise, uygulamanın normalden daha az yer kapladığı için çok daha hızlı çalışması ve Tinder’da sık yaşanan şarj sorununa bir çözüm sunması. Tinder Lite’ta uygulamanın boyutunun küçültülmesinin bir nedeni de, uygulamadan kaynaklı olan şarj sorunun ortadan kaldırılması. Bunun yanı sıra Tinder Lite uygulamasında şimdilik normal sürümde bulunan Tinder Plus ve Tinder Gold özellikleri de bulunmuyor. Ancak şirket bu konuyla ilgili olarak, bu özelliklerinde ilerleyen dönemlerde yeni uygulama içerisinde kullanıma açılacağını dile getirdi. 

Tinder ve Tinder Lite aynı hesapla kullanılabilecek 

Yalnızlığınıza Bir Son Verecek En İyi 5 Çöpçatan Uygulaması

Önümüzdeki haftadan itibaren Vietnam’da kullanıma sunulacak ola uygulamanın sonraki pazar yeri ise Güneydoğu Asya olarak belirlendi. Asya’ya açılma projesini bu şekilde gerçekleştiren şirket, Tinder Lite’ı sonrasında Güney Amerika ve ardından yavaş yavaş dünya pazarında kullanıma sunacak. Henüz Avrupa’daki kullanıcılara ulaşıp ulaşmayacağı, ya da ne zaman ulaşacağı konusunda bir açıklama bulunmayan Tinder Lite sürümü ise kullanıcılar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Şirket her iki uygulamaya da erişim olan bölgelerde Tinder ve Tinder Lite’ı aynı hesaptan kullanabilme imkanı tanıyacak.  

Tinder’ın kullanıcılarına sunmuş olduğu olanakları ve yenilikleri göz önünde bulundurursak, şirketin arkadaşlık uygulamaları içerisinde bir dev olmak istediğini de söyleyebiliriz. Tinder Lite uygulaması önümüzdeki hafta Android cihazlara indirilebilir halde olacak. Uygulamanın iOS sürümünün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı. 


İlgili uygulamalar
Tinder'ın eşleştirme algoritması yenilendiTinder'ın eşleştirme algoritması yenilendi
Tinder, genç kitleyi etkisi altına almak için yeni müdür işe aldıTinder, genç kitleyi etkisi altına almak için yeni müdür işe aldı

PAYLAŞ