TikTok Euro 2020'nin global sponsoru oldu - Haberler - indir.com

TikTok Euro 2020'nin global sponsoru oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-16 16:01:04
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Futbolun Avrupa yönetim organı olan UEFA, perşembe günü içerisinde yapmış olduğu açıklamada TikTok'un bu Haziran ayı içerisinde başlayacak olan ertelenmiş EURO 2020 futbol turnuvasına küresel sponsor olacağının bilgisi verildi. UEFA için önemli bir uluslararası turnuva olan EURO 2020'ye ilk kez bir dijital eğlence platformunun sponsor olduğu görülüyor.  Çin merkezli video uygulaması, anlaşmanın bir parçası olarak yayın sponsorluk haklarını da elde edecek. 

UEFA konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, TikTok'un artırılmış gerçeklik efektleri, hashtag, TikTok LIVEs ve turnuva için Sounds g,b, özellikleri kullanıcıların beğenisine sunacağını açıkladı. UEFA'nın pazarlama direktörü olarak görev yapan Guy-Laurent Epstein, “Dünya çapındaki hayranlara benzersiz ve yenilikçi bir deneyim sunmak için TikTok ile yakın çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Bu yenilik hayranlara bağlanma ve tutkularını paylaşma fırsatı verecek.” şeklinde bir açıklama yaptı.

TikTok gençlerin mahremiyetini ve güvenliğini güçlendiriyorTikTok gençlerin mahremiyetini ve güvenliğini güçlendiriyor

UEFA’nın geçtiğimiz yıl içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı EURO 2020 Avrupa şampiyonası pandemi şartları sebebiyle bir yıl ertelenmişti. EURO 2020 bu sayede EURO 2021 adını aldı ve bu yılın yaz ayları içerisinde gerçekleştirilecek. Ülkemizin de içinde yer aldığı birçok ülkenin milli futbol takımı bu kupayı elde etmek için mücadele verecek. Tabii ki gönlümüz Türkiye'nin mutlu sona ulaşmasını istiyor. Daha şimdiden milli takıma turnuvada başarılar getirmesi dileniyor. Konuyla ilgili son olarak ise EURO 2021’in bu yıl 11 Haziran – 11 Temmuz tarihleri arasında 12 farklı şehirde gerçekleştirileceğini belirtmekte fayda vardır.


Instagram'dan Instagram'dan "TikTok bizden önde" itirafı geldi
TikTok ve WeChat içinde olmak üzere 59 uygulama Hindistan'da yasaklandıTikTok ve WeChat içinde olmak üzere 59 uygulama Hindistan'da yasaklandı
TikTok hız kesmiyor! Şimdi de televizyonda yerini alıyorTikTok hız kesmiyor! Şimdi de televizyonda yerini alıyor

PAYLAŞ