TikTak Yatırım Turunu 3 Milyon Dolarlık Yatırım Alarak Tamamladı - Haberler - indir.com

TikTak Yatırım Turunu 3 Milyon Dolarlık Yatırım Alarak Tamamladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-18 15:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Mayıs ayı içerisinde TikTak by Hedef Filo olarak duyurulan yeni girişim için yatırım turu tamamlandı. 3 milyon dolarlık yatırımın alındığı mevcut dönem, şirketin tüm pazarlarda daha etkin hale gelmesini sağladı.

Türkiye'de Hedef Filo tarafından ilk olarak Mayıs ayı içerisinde duyurulan girişim oldukça dikkat çekmiştir. Dakikalık araç kiralama sistemi olarak tanıtılan TikTak by Hedef Filo özellikle kullanıcılar için daha ekonomik ve daha çözümcü olarak benimsenmişti. Hedef Filo’dan ayrılan ve kendi başına bir şirket olarak yoluna devam eden TikTak, başladığı yatırım turunu tamamladı. Yatırım turunda 3 milyon dolarlık bir yatırım alan ve yeni projesi için ciddi bir ekonomik güç kazanan Tiktak, mevcut yatırım turunda Hedef Filo liderliğinde iyi bir süreci geride bıraktı.

Hedef Filo’dan yatırım alan yeni girişim için Türkiye'den de pek çok farklı şirketin ve melek yatırımcının olması dikkat çekti. Yapılan resmi açıklamalara göre Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın ve Fırat İşbecer de bireysel yatırımcı olarak yeni girişime destek dedi.

Organizasyon Büyümesi ve Altyapıda Kullanılacak

TikTak için alınan 3 milyon dolarlık ilk yatırım, organizasyonun daha da büyümesi ve teknolojik altyapının geliştirilmesi için kullanılacak. Yeni girişiminin bu kadar çok dikkat çekmesi ve yatırım almasında kısa süre içerisinde yakalanan başarının etkisi oldukça fazla.

2020 yılının Mayıs ayında beri aktif bir şekilde hizmet vermeye başlayan TikTak, yaklaşık 14 aylık bir süreyi geride bıraktı. Bu süre içerisinde ise yeni bir girişim olmasına rağmen bir milyonu aşkın kiralama ile Türkiye'nin araç kiralamadaki önder ve lider markalarından birisi haline gelen TikTak, şu anda 450 bin kullanıcıya sahip. 2000 araç ile hizmet veren şirket bünyesinde ise 30 farklı marka ve model araç mevcut.

“TikTak Kirala!”

Hızlı ve kısa süreli araç kiralama konusunda farklı bir yaklaşım sergileyen TikTak, mobil uygulaması üzerinden tüm işlemlerin kolay bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Süre ve tarih belirtme gereği olmadan kişilerin ihtiyaç duyduğu süre boyunca araç kullanmasını sağlayan Tiktak girişimi; bölgeye en yakın işletmelerden araç kiralama, Shell istasyonlarından araçtan inmeden akaryakıt alma ve anlaşmalı tüm İSPARK otopark alanlarına araç teslimatı gibi kolaylıklar sunuyor. 





PAYLAŞ