Tesla'nın yeni kamyoneti önümüzdeki ay yollarda - Haberler - indir.com

Tesla'nın yeni kamyoneti önümüzdeki ay yollarda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-10 21:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Otomobil sektöründeki yükselişi ile dikkat çeken şirket Tesla, yeni kamyonet modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Şirket CEO’su Elon Musk, Twitter’da yöneltilen bir soruya yanıt vererek yeni kamyonet modelinin Kasım ayında geleceğini doğrulamış oldu. Sadece uzay ile alakalı değil otomobil ve otonom teknolojiler ile alakalı büyük gelişim gösteren Tesla, elektrikli motorlu araçlarını geliştirmeye devam ediyor. Uzun bir süredir şirketin kamyonet modelini piyasaya sürmesi beklenirken, çıkış tarihi hakkında CEO Elon Musk tarafında doğrulama geldi. Temmuz ayında gelmesi beklenen kamyonet modelinin Kasım ayında geleceği ifade edildi.

Tesla Kamyoneti Yakında Yollarda

Tesla'nın elektrikli, otonom kamyoneti geliyor!Tesla'nın elektrikli, otonom kamyoneti geliyor!

Bu noktada Twitter üzerinden çıkış tarihinin bir değişikliğe uğramadığı ve önümüzdeki ay içerisinde modelin gün yüzüne çıkacağını ifade etti. Tesla’nın bu yeni kamyon modeli hakkında herhangi bir teknik bilgi bulunmuyor. Ancak şirketin sık sık gündeme getirmiş olduğu için kamyonet hakkında büyük bir beklenti bulunuyor. Performans noktasında Porsche 911 ile kapışacağı ifade edilen bu yeni modelin fiyat bazında ise 50 bin dolardan daha ucuz olacağı ifade ediliyor.

Tesla, otomobil sektöründe yaptıkları ve yapacakları ile konuşulmaya devam ederken, kamyonet modelinin tanıtımına az bir zaman kala heyecan da artmaya devam ediyor. Kasım ayında modelin sunulması ile beraber tüketici ve kullanıcılara ne gibi özellikler ve yeni teknolojiler bu kamyonetle sunulacak merakla bekleniyor. Şuan için kamyonet hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.


Tesla köpek modunda değişikliğe gittiTesla köpek modunda değişikliğe gitti
Tesla, sessiz sedasız bir satınalma daha yaptıTesla, sessiz sedasız bir satınalma daha yaptı

PAYLAŞ