Tesla otomobilleri artık Bitcoin ile alınabilecek - Haberler - indir.com

Tesla otomobilleri artık Bitcoin ile alınabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-24 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bir süre önce 1.5 milyar dolarlık Bitcoin alan Tesla, ödeme yöntemleri arasında Bitcoin’i de dahil edeceğini açıklamıştı. Bugün ise beklenen gerçekleşti ve Tesla internet sitesine, Bitcoin ile ödeme yapma işlevi dahil edildi. Bazı kullanıcılar ise şimdiden Bitcoin ile Tesla siparişi gerçekleştirdiler. Son dönemlerde yaptığı açıklamalar ile kripto para piyasalarını alt üst eden Tesla CEO’su Elon Musk, beklenen bombayı patlattı. Kısa süre önce Twitter’dan açıklama gerçekleştiren Musk, budan sonra Bitcoin kullanarak Tesla marka otomobil alınabileceğini duyurdu. Tesla’nın ABD internet sitesinde artık Bitcoin ile Tesla araç satın alabileceğiniz gözüküyor.

Baktığımız zaman Elon Musk’ın böyle bir hamle yapacağı biliniyordu. Öyle ki şirket kısa süre önce 1.5 milyar dolarlık Bitcoin satın almış durumda. Konu hakkında açıklama yaparken, ödeme yöntemleri arasına Bitcoin ekleneceği duyurulmuştu. 24 Mart tarihi ile bu durum aktif oldu ve artık kullanıcılar Bitcoin ile otomobil satın alabilecekler.

Flört uygulamalarına büyük oyuncu: Tesla DatingFlört uygulamalarına büyük oyuncu: Tesla Dating

Bitcoin ile Tesla satın alınabilecek

Tesla internet sitesinde yer alan bilgilere göre artık Bitcoin ile ödeme gerçekleştirebileceksiniz. Söz konusu ödeme yöntemini seçtikten sonra karşınıza gelecek olan Bitcoin adresine 100 dolar değerinde bitcoin gönderen kişi bu sayede Tesla otomobilinin ön ödemesini yapmış olacak. Bitcoin ile ödeme alınmasının açıklanması sonrasında kripto para ile ilgilenen kişilerin ilgisini çekti. Kullanıcılar Tesla araçlarının ön ödeme siparişlerinde 100 dolarlık Bitcoin ödemesi yapmaya başladılar. Bitcoin ile Tesla araç alan kullanıcıla, yaptıkları ödemeyi Twitter gibi sosyal medya platformlarında paylaştılar.


Üçüncü parti Tesla uygulamasına Apple’dan engel!Üçüncü parti Tesla uygulamasına Apple’dan engel!
Tesla 1,5 milyar dolar değerinde Bitcoin satın aldıTesla 1,5 milyar dolar değerinde Bitcoin satın aldı

PAYLAŞ