Telegram 5.0 yeni özellikleri ile kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

Telegram 5.0 yeni özellikleri ile kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-12 08:42:41
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Anlık mesajlaşma uygulamaları arasında WhatsApp'tan sonra en çok popüler olan ve WhatsApp'a rakip olan Telegrem, yeni sürümü ile kullanıcılarının karşısına çıktı. İndir.com olarak bizde okurlarımız için yeni özelliğe kavuşan Telegram 5.0'ın yeni özelliklerini sizlerle paylaşacağım. Gelin bu özellikler neler beraber göz atalım. 

Anlık mesajlaşma uygulamaları arasında 1. sırada yer alan WhatsApp'tan sonra 4 yıl içerisinde ciddi anlamda yol katarak ilerleyen Telegram, 200 milyondan fazla kullanıcıya sahip olarak WhatsApp'ın en büyük rakiplerinden birisi haline geldi. Paylaşılan medya ve dosyalar gibi içeriklere ulaşmak adına daha kolaylık sağlayan Telegram, yenilenen birtasarım ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Artık Türkçe olarak kullanılabilen Telegram, birçok dil desteğini de kullanıcılarına sunuyor. 

Telegram Messenger, WhatsApp'ı Tahtından EdebilirTelegram Messenger, WhatsApp'ı Tahtından Edebilir

Telegram 5.0 güncellemesi artık yabancı dil çevirisi mevcut

Instant View 2.0 özelliğini bünyesine dahil eden Telegram, bu özelliği sayesinde uygulamadan çıkmadan gönderilen linkleri ya da görselleri kolay bir şekilde görüntüleyebilecek ve makaleleri okuyabilecek son olarak gerektiği zamanlarda yabancı makalelerin çevirisini gösterebilecek kapasiteye sahip oldu. Tüm bu özelliklerin dışında hem iOS işletim sistemi hem de Android işletim sistemi için özel yenilikler ve hata düzeltmeleri getiren Telegram, ciddi anlamda çalışmalar yaptı. Özellikle iOS işletim sistemi için ciddi hataları düzenleyen Telegram, aynı zamanda 400'den fazla küçük hataları giderdiğinin altını çizdi. Bu anlamda yaptığı çalışmalardan ötürü Telegram 5.0 güncellemesini denemek ve yorum yapmak için sizlerde yükleyebilir. aynı zamanda yeni mesajlaşma uygulamanız yapabilirsiniz. 

 


WhatsApp, Telegram Linklerini EngelliyorWhatsApp, Telegram Linklerini Engelliyor
Instagram'dan Telegram ve Snapchat Sansürü!Instagram'dan Telegram ve Snapchat Sansürü!
Telegram Beklenen Özelliğe Kavuşuyor !Telegram Beklenen Özelliğe Kavuşuyor !

PAYLAŞ