Telefondaki diğer müziklerde Spotify'da dinlenebilecek - Haberler - indir.com

Telefondaki diğer müziklerde Spotify'da dinlenebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-07 19:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çok kullanılan müzik dinelme platformlarından Spotify geliştiricilerinin yeni bir özellik üzerinde çalışmalar yaptıkları gün yüzüne çıktı. Uygulamanın Android sürümünde ortaya çıkan bu özellik, Spotify'ın kullanıcıların telefonlarına indirmiş oldukları diğer müzikleri de çalabileceklerini gösteriyor. Bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ise şu an bilinen bir durum değildir. 

En popüler çevrimiçi müzik dinleme platformlarından Spotify'ın şu an için üzerinde çalışmalar yaptığı özellik gün yüzüne çıktı. Tersine mühendislik işlemleri sayesinde uygulamada yerini alacak bu yeni özellikleri ortaya çıkan Jane Manchun Wong, Spotify platformunun telefondaki diğer müzikleri de çalabileceklerini gözler önüne seriyor. Yani söz konusu kullanıcılar bu yeni özellik sayesinde telefonlarına indirmiş oldukları diğer müzikleri de Spotify üzerinden oynatma hakkını elde edecekler. 

Spotify Türkiye Instagram hesabı açtıSpotify Türkiye Instagram hesabı açtı

Wong, Spotify ekibinin şu an için üzerinde çalıştığı bu yeni özelliği, ilk olarak uygulamanın Android sürümünde keşfetti. Söz konusu bu özelliğin detaylarına yakından bakmak gerekirse Wong, Spotify'ın artık bir müzik çalar uygulaması olarak da kullanılabileceğini diledi. Bu sayede kullanıcılar, Spotify haricinde indirmiş oldukları müzikleri de Spotify üzerinden dinleyebilecekler. Bu da kullanıcılar için daha gelişmiş bir deneyim sunulmasını sağlayacak.

Spotify'ın yeni özelliği beğeni kazanacak gibi görünüyor

Müzik dinleme platformu, telefonlarda yer alan diğer müzik dinleme özelliğini, Ayarlar menüsünden eklenecek yeni bir seçenek daha sağlayacak. Bu kullanıcı bu seçeneği aktif hale getirdikten sonran telefonda yer alan tüm müzik dosyaları, Spotify platformuna entegre edilecek. Bu sayede de farklı bir kaynak üzerinden indirilmiş olan diğer müzik dosyaları, Spotify üzerinden de dinlenebilir hale gelecek. Kullanıcılar, telefonlarındaki müziklere erişebildikleri farklı bir çalma listesiyle karşılaşacaklar.

Platforma getirilen bu yeni özelliği ile ilgili hala önemli düzeyde bilinmezlikler vardır. Örnek vermek gerekirse sadece premium kullanıcılara mı özel olacağı yoksa tüm kullanıcıların mı bu özellikten faydalanacağı şu an için bilinen bir durum değildir. Aynı zamanda bir telefondaki müziklerin yer aldığı çalma listesinin diğer kullanıcılara açılıp açılmayacağı ya da diğer kullanıcılara açılıp açılmayacağı ya da diğer cihazlarda çalınıp çalınmayacağı da şu an için bilinmiyor. Özellikle ilgili ortaya çıkacak yeni detaylar, pek çok şeyin belirleyicisi olacak.


Spotify 2020 yılının Türkiye özetini resmi olarak açıkladıSpotify 2020 yılının Türkiye özetini resmi olarak açıkladı
Spotify 3 aylık deneme kampanyasını yeniden başlattıSpotify 3 aylık deneme kampanyasını yeniden başlattı
Spotify Premium ücretsiz kampanya sunuyorSpotify Premium ücretsiz kampanya sunuyor

PAYLAŞ