Tecno Mobile cihazları Türkiye'de satışa çıkıyor - Haberler - indir.com

Tecno Mobile cihazları Türkiye'de satışa çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-08 18:30:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz mart ayı içerisinde Türkiye'de bir etkinlik yapan Tecno Mobile korona virüs salgını sebebiyle Türkiye'ye gelişini farklı bir tarihe ertelemişti. Konu hakkında şirket tarafından yapılan yeni duyuruyla beraber yeni akıllı cep telefonlarını piyasaya duyurulacağı bildirildi. 

Tecno Mobile, Camon 16 Premier, Spark 6 ve POVA modellerini kullanıcıların beğenisine sunuyor. 10 Aralık tarihi içerisinde sunulacağı aktarılan bu akıllı cep telefonlardan Camon 16 Premier özellikleri de dikkat çekiyor. Helio G90T işlemciden ve 8 GB RAM’den güç alan söz konusu bu akıllı cep telefonda 120 GB dahili hafıza kartı bulunuyor. Bu depolama alanına ek olarak kullanıcılara MicroSD kart desteği de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 2.460 x 1.080 piksel çözünürlüklü 6,9 inç IPS LCD ekrana sahip olan Tecno Mobile markasına ait olan bu model, 203 gram ağırlığında ve 9,1 mm kalınlığında.

Uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla dikkat çeken Tecno Mobile Türkiye pazarına giriyor!Uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla dikkat çeken Tecno Mobile Türkiye pazarına giriyor!

64 megapiksel ana kameraya, 8 megapiksel ultra geniş açı kamera, 2 megapiksel video ve 2 megapiksel derinlik kamera ile beraber kullanıcılara başarılı bir kamera deneyimi sunuluyor. Saniyede 30 kare 4K video kaydetme özelliğine sahip olan bu modelin arka tarafında 48 megapiksel ve 8 megapiksel ultra geniş açı olmak üzere iki adet kamera yer alıyor. Cihazın pil kapasitesi 4.500 mAh olan telefonda 33 Watt hızlı şarj desteği de yer alıyor. Bu sayede cihazın şarjı her zamankinden daha hızlı dolar. Tecno Mobile tarafından belirtildiği üzere söz konusu bu cihazın dakikada yüzde 70 şarj seviyesine ulaşma imkanı sağlıyor. Türkiye için satış fiyatı henüz belli olmayan bu telefonun detaylı incelemesi ise gelecek günlerde sunulacak. 

Tecno Mobile uzun pil ömrü sunan telefonlarıyla gündemde

Tecno Mobile Spark 6 ve Pova adlı modelleri de 5.000 mAh ve 6.000 mAh pil gücü ile dikkatleri üzerine topluyordu. Uzun pil ömrü sunan akıllı cep telefona sahip olmak isteyen kullanıcılar için özel olarak tasarlanan bu modellerin de Türkiye fiyatları hakkında henüz bilgi verilmedi. Telefonların satış fiyatları henüz açıklanmamış olsa da yüksek fiyatlara sahip olması beklenmiyor. Konu hakkında gelecek günlerde çok daha verimli bilgiler sunulması bekleniyor. 


Tecno Mobile, 3 yeni nesil ürünle Türkiye’deTecno Mobile, 3 yeni nesil ürünle Türkiye’de

PAYLAŞ