TCL, Türkiye’de ürettiği ilk akıllı telefonu TCL 20 SE’yi tanıttı - Haberler - indir.com

TCL, Türkiye’de ürettiği ilk akıllı telefonu TCL 20 SE’yi tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-04 15:15:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Türkiye’de telefon üretimlerine başlayan TCL, Türkiye’de ürettiği ilk akıllı telefonu TCL 20 SE’yi tanıttı.

Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya gibi pazarlarda yer alan ve son olarak telefon üretimlerinde Türkiye’yi de ağına ekleyen TCL, Türkiye’de ürettiği ilk model TCL 20 SE’

TCL ve Arçelik'ten önemli iş birliği! TLC Türkiye'de üretime başlıyorTCL ve Arçelik'ten önemli iş birliği! TLC Türkiye'de üretime başlıyor

Türkiye Cumhuriyeti Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank’ın da ziyaret ettiği üretim hattında pek çok modele yer verecek olan TCL,  ‘Made in Türkiye’ etiketli ürünleriyle Türkiye’den başta Avrupa olmak üzere pek çok farklı bölgeye akıllı telefon teslimatı yapacak.

TCL 20 SE teknik özellikleri neler?

Tanıtımı yapılan yeni model TCL 20 SE hakkında tüm detayların aktarıldığı etkinliğe göre cihazda ön plana çıkan özellikler şöyle;

Yüzde 90 ekran gövde oranı

6.82 inç büyüklüğünde V çentikli 20.5:9 ekran oranı

8 çekirdekli Qualcomm işlemci

5000 mAh batarya

Cihazda kamera ve görüntü performansını iyileştirmek adına pek çok yeni teknolojiye yer veren TCL, SDR'den HDR'ye dönüştürme teknolojisi gibi yenilikleriyle net ve zengin renkli kareler sunabiliyor. Üstelik gerçek zamanlı iyileştirme teknolojisiyle donatılan cihaz, yapay zeka desteğine de sahip.

4 arka kameraya sahip olan TCL 20 SE, otomatik odak, renkli portre desteği ve gökyüzü geliştirme özellikleriyle dikkat çekiyor. Üstelik tüm bu özelliklere ek olarak video izlerken akıllı kayan pencere özelliği de TCL 20 SE’de mevcut durumda.

“Türkiye’den çıkan bir başarı hikayesi yaratacağız.”

TCL’nin Türkiye yatırımları ve yeni modeliyle ilgili değerlendirmelerde bulunan TCL Communication Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca, “Uzun zamandır Türkiye pazarında faaliyet gösteriyoruz. TCL markası olarak ana stratejimiz, üstün kullanıcı deneyimine sahip ürünlerimizi erişilebilir fiyatlarla tüketicilerimize ulaştırmak. Kullanıcılarımızın TCL markasına olan ilgisi, bu stratejiyi başarıyla gerçekleştirdiğimizin bir göstergesi. Türkiye’deki operatörlerle, perakendecilerle ve dağıtıcı iş ortaklarıyla kapsamlı ve verimli bir stratejik işbirliği ağı da oluşturduk. Yerli üretimle birlikte markamızın büyüyen yolculuğunda heyecan verici yeni bir bölüme geçiyoruz. ‘Made in Türkiye’ etiketine sahip TCL 20 SE üretimine başka modelleri de dahil edeceğiz ve Türkiye’den çıkan bir başarı hikayesi yaratacağız.” diyerek yeni üretim için duyduğu heyecanı paylaştı.

TCL Communication Türkiye Pazarlama Müdürü Arzu Topuz ise “Türkiye pazarı, TCL bünyesinde öncelik verilen ve istikrarlı bir şekilde yatırım yapılan pazarlardan biri olmaya devam ediyor. Alcatel markasının yanı sıra, Kasım 2019’dan itibaren TCL markalı ürünlerimizi de kullanıcılarımızla buluşturuyoruz. Yerli üretim süreciyle birlikte TCL markamızla ilgili iletişim ve pazarlama yatırımlarımız artarak devam edecek.”diyerek düşüncelerini aktardı.

TCL 20 SE’nin fiyatı ne kadar?

Tanıtım ile birlikte telefonun fiyatı da belli oldu. Resmi açıklamalara göre 2.799 TL etiket fiyatına sahip olacak cihada 3 aylık ekran koruma garantisi de sunulacak. Ön siparişler ise TCL resmi internet sitesi üzerinden alınacak.



PAYLAŞ