Tanıtılması beklenen Oppo Reno 2 satışa sunuldu - Haberler - indir.com

Tanıtılması beklenen Oppo Reno 2 satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-28 17:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Oppo, Reno serisi ile dikkatleri çeken telefon üreticileri arasında bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni Reno 2 modelinin üzerinde çalışıldığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Oppo Reno 2 modeli henüz tanıtılmadan JD internet sitesi üzerinde satışa çıktı. Cihazın listelenmesi ile beraber birçok özellik ve tasarım detayı da belli olmuş oldu. Çin’in en büyük alışveirş sitelerinden birisi olan JD.com üzerinde yapılan bu hata ile beraber Reno 2 modelinin üç farklı renk ile geleceği ve Reno 10x Zoom Edition modeline benzeyeceği doğrulanıyor.

Oppo Reno 2 Özellikleri ve Detayları

OPPO'dan eğimli ekran duyurulduOPPO'dan eğimli ekran duyuruldu

Reno 10x Zoom modelinden farklı olarak Reno 2’nin arka tarafında periskop kamera bulunmuyor. Cihazın 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ bir çözünürlüklü ekranı bulunurken 500 nit parlaklık sunuyor. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamanın yer aldığı bu modelin işlemci gücü tarafında Snapdragon 730G kullandığı gözüküyor. Gaming ifadesine sahip olan bu Snapdragon 730 işlemcisi oyunlar için optimize edilmiş olarak karşımıza çıkıyor. 8 nm fabrikasyon sürecine sahip olan bu işlemci 2.2 GHz sekiz çekirdekli yapıda bulunurken Adreno 618 grafik birimi ve X15 LTE model modeme sahip durumda.

Modelin arka yüzeyinde ise 48 megapiksellik bir ana kamera ile 13 megapiksellik telefoto ve 8 megapiksellik geniş açılı lens ve son olarak 2 megapiksellik derinlik algılama sensörü bulunuyor. Cihazın henüz resmi tanıtımı ne zaman gerçekleşecek belli olmuş değil.


Oppo 5S Türkiye fiyatı açıklandıOppo 5S Türkiye fiyatı açıklandı
Xiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyorXiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyor

PAYLAŞ