Superonline upload hızını artırdı - Haberler - indir.com

Superonline upload hızını artırdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-09 12:16:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere tüm dünyaya yayılan korona virüs salgını nedeniyle vatandaşlar salgının yayılmaması adına evlerine kapanmak zorunda kaldı. Sokağa çıkan insan sayısının oldukça az olduğu şu günlerde internet de her zamankinden daha fazla kullanılır hale geldi. Bunun üzerinde Turkcell Superonline kullanıcılarının upload hızı 20 Mbps' çıkarıldı. Vatandaşların kendilerini karantinaya aldığı şu günlerde öğrencilerin ve çalışanların upload sıkıntısı yaşamaması adına tüm firmaların upload hızını artırması gerekti. 

Bunun üzerinde Turkcell Superonline bugün itibariyle kullanıcıların upload hızını yükseltti. Birçok Superonline abonesinin upload (gönderme) hızı 20 Mbps'e yükseltildi. Konuyla ilgili olarak henüz Superonline'dan resmi bir yapılmadı. Forum'daki kullanıcıların yorumlarına bakıldığında Superonline abonesi herkesin hızının arttığını görmek mümkün. Superbox abonelerinde ve Superonline altyapısını kullanan diğer sağlayıcı abonelerinde herhangi bir hız artışı şu an için yok. Upload hızındaki artışın ne kadar süre geçerli olduğu ise henüz bilinmiyor. 

Turkcell Superonline AKK'sız Fiber İnternet Sunmaya BaşlıyorTurkcell Superonline AKK'sız Fiber İnternet Sunmaya Başlıyor

Upload hızı, Türkiye'nin adeta kanayan yaralarından biri haline geldi. Kullanıcılar yıllardır düşük hızda internet kullanımından epey bir şikayetçi. İnternet Servis Sağlayıcıları (İSS), maliyetlerin artacağını ve altyapının bu trafiği karşılamayacağını öne sürüyor. Korona virüs salgını nedeniyle evlerine kapanmak zorunda kalan vatandaş için şu günlerde upload hızı son dere önemli bir konumda. Öğrenciler derslerini görüntülü görüşme sistemi ile ettirirken çalışanlar ise toplantılarını ya da herhangi bir işini internet üzerinden sürdürüyor. Aynı anda kullanım olduğunda upload hızı da yetersiz kalabiliyor. Turkcell Superonline, upload hızını olduğundan daha yukarı taşıyarak karantina günlerinde aboneleri için önemli bir adım atmış oldu. 

Türk Telekom'dan da bu şekilde bir hamle bekleniyor

Evlere kapanmak zorunda kaldığımız şu günlerde dijital eğitimin aksamaması, dijital iş yerlerinin kesintisiz bir şekilde çalışmaya devam edebilmesi ve oyuncuların da bağlantı problemi yaşaması için başta Türk Telekom olmak üzere tüm internet servis sağlayıcılarını dowload ve upload hızlarını yükseltmeleri bekleniyor. 

 


Turkcell Superonline AKN'siz Paketlerini Açıkladı!Turkcell Superonline AKN'siz Paketlerini Açıkladı!

PAYLAŞ