Steam güncellemesi sonrası oyun müziği edinmek daha kolay olacak - Haberler - indir.com

Steam güncellemesi sonrası oyun müziği edinmek daha kolay olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 21:20:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Yeni güncellemelerle uygulama deneyimini arttıra Steam bu kez sunduğu güncellemeyle müzikseverlerin ilgisini daha çok çekecek gibi duruyor. Oyun müziklerini satın alan ve dinleyen kullanıcıları mutlu edecek olan Valve bir dizi yeni özelliğe sahip olan Steam güncellemesini duyurdu. 

Steam içerisinde yer alan Stwamworks adındaki geliştirme panosundan bir duyuruda bulunan Valve Steam için oyun müziklerini kapsayan bir güncellemenin müjdesini verdi. Bunun yanı sıra hem içerik oluşturucular, hem de oyunseverler için bir dizi yeni özelliğin yolda olduğu açıklandı. Steam’in alacağı yeni güncellemeyle birlikte oyun müziklerini sevenlerin yüzü gülecek gibi duruyor. 

Steam'de en çok satan sanal gerçeklik (VR) oyunları 2019!Steam'de en çok satan sanal gerçeklik (VR) oyunları 2019!

Steam’da artık sadece müziğe erişim sağlamak mümkün! 

Steam’in aktif kullanıcılarının da bildiği gibi oyun müzikleri platform üzerinden daha öncesinde oyunla birlikte satın alınabiliyordu. Müzikler ayrı bir medya olarak değil oyuna eklenerek sunulmaya başlanmıştı ki bu yeni güncellemeyle bu düzeni temelinden değiştirecek olan Steam’e artık soundtracklar ekleniyor. 

Valve, yeni Steam kütüphane sayfasını herkes için kullanıma açtı

Yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılara sunulacak bu özellik, oyunsevelere satın almış oldukları içeriği düzenlemek ve sıralamak açısından daha kullanışlı bir yol sunarken aynı zamanda oyun müziği tutkunlarının da müziklerini oyundan bağımsız bir şekilde satın almasını sağlayacak. İlerleyen günlerde sunulacak yeni özellikle birlikte sadece oyun müziğini dinlemek isteyen kullanıcılar artık oyunun ücretini ödemek zorunda kalmayacak. 

Steam’in arayüzü daha kullanışlı hale gelecek 

Tüm bunlara ek olarak artık oyuncuların belirli bir müzik dizinine ulaşması daha kolay bir hale geleceği için istenilen müziği bulmak da daha kolay olacak. Bu da demek oluyor ki Steam üzerinden bir müziği bulmak için artık geniş dosya dizinlerini tek tek gezmenize gerek kalmayacak. Oyun tutkunları kadar oyun müziği tutkunlarının da olduğunu düşünürsek Steam’e ilerleyen dönemlerde gelecek bu güncelleme uygulamayı daha da kullanışlı hale getirecek. Kullanıcıların sadece müzik için oyununu tamamen indirmek zorunda kalmamaları da büyük bir avantaj sağlayacak. Yeni güncellemeyle beraber daha iyi bir deneyim sunacak olan Valve zamanda arayüzde de iyileştirmeler ve geliştirmeler yapılacağını açıkladı. Yeni sürüm geniş kitleler tarafından nasıl karşılanacak bilinmese de oyun müziği tutkunlarını bir hayli memnun edecek. Steam’in yeni özellikleriyle ilgili gelişmeler hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 


İlgili uygulamalar
Steam Ödülleri'nin kazananları belli olduSteam Ödülleri'nin kazananları belli oldu
Steam'in en popüler dili artık İngilizce değil!Steam'in en popüler dili artık İngilizce değil!

PAYLAŞ