23 Ağustos ve 29 Ağustos tarihleri arasında Steam platformunda en çok satılan oyunlar belirlendi ve açıklandı. Birinci sırayı Destiny 2 genişleme paketinde yer alıyor. 

Steam platformunun geçtiğimiz hafta içerisinde, yani 23 Ağustos – 29 Ağustos tarihleri arasında en çok satışı yapılan oyunların listesi aktarıldı. Listeye bakıldığında, genel olarak ise daha önce sunulan yapımların ön sıralarda olduğu gözlemlenirken; Aliens: Fireteam Elite ve Psychonauts 2 gibi bu hafta içerisinde de sunulan oyunların da ilk sıralarda yer aldığını görmek mümkündür.

Steam platformunda bu hafta en çok satan oyunları belirlendi

Bu hafta içerisinde en çok satışı yapılan oyunlar listesine bakıldığında, Bungie tarafının Destiny 2 ve onun gelecek günlerde çıkacak olan ek içerikleri ile birinci sırada ve son sırada yer aldığı gözlemlenirken, geçtiğimiz haftanın da en çok satışı yapılan listesinde ise Humankind, Naraka: Bladepoint ve Valve Index VR Kit dikkat çekmeyi başarıyor. Listede bulunan bir diğer isim ise Humankind gibi, sunulduğu anda Xbox Game Pass tarafına eklenmiş ve Microsoft’a ait bir stüdyonun oyunu olan Psychonauts 2 oldu. CD Projekt Red tarafı da listede iki sırada yer alıyor. Hareketli çıkışının ve aldığı onlarca güncellemenin ardından Cyberpunk 2077’yi ve oyun dünyasının kaliteli yapımlarından bir tanesi olan The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition’u listede görmek pek de şaşırtıcı olmadı.

Geçtiğimiz haftanın en çok satan Steam oyunları

Destiny 2: The Witch Queen Deluxe + Bungie 30th Anniversary Bundle

Aliens: Fireteam Elite

Naraka: Bladepoint

Psychonauts 2

Humankind

Battlefield V

Valve Index VR Kit

Cyberpunk 2077

The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition

Destiny 2: Legendary Edition

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir